Sport

Khabib anunță meciul secolului cu McGregor: “Trebuie să merite revanșa!”

18.06.2019 | 15:29
Khabib anunta meciul secolului cu McGregor Trebuie sa merite revansa

Khabib Nurmagomedov, în vârstă de 30 de ani, a declarat că este deschis pentru un meci revanșă împotriva lui Conor McGregor, cel mai cunoscut nume din istoria circuitului UFC. Cecenul l-a învins pe Conor în runda a patra a main eventului UFC 229, care a avut loc în 7 octombrie 2018. A fost cel mai mediatizat meci de MMA din istoria circuitului UFC. 

Khabib anunță meciul secolului cu McGregor: “Trebuie să îmi mențin seria de victorii”

Khabib a căpătat o notorietate fantastică după ce l-a învins pe campionul irlandez. Acum, cecenul a declarat că îi va acorda revanșa lui McGregor, însă cei doi nu se vor lupta în perioada următoare: „Trebuie să îmi mențin seria de victorii, iar el trebuie să merite revanșa. La un moment dat se va întâmpla, dar acum nu sunt interesat de aceasta luptă. Pentru ce să se dispute acum?”, a adăugat Khabib.

La finalul meciului dintre Khabib și McGregor s-a iscat un scandal uriaș. Khabib a sărit peste octogon și s-a dus peste cei care erau în grupul irlandezului, iscând o bătaie generală. Trei membri ai echipei lui Nurmagomedov au fost arestați, iar rusul nu a încasat nici până în ziua de azi banii de acea luptă, patronul UFC, Dana White refuzând să îi dea centura după ce a sărit din ring să îi bată și pe cei din echipa irlandezului.

Khabib anunță meciul secolului cu McGregor Trebuie să merite revanșa!
Khabib anunță meciul secolului cu McGregor Trebuie să merite revanșa! FOTO: Conor McGregor și Vladimir Putin

Conor McGregor și-a anunțat retragerea pe rețelele de socializare

În acestă lună, Khabib Nurmagomedov a semnat un nou contract cu UFC și următorul meci va fi cu Dustin Poirie, un campion american, care este programat să aibă loc pe 7 septembrie 2019 în gala UFC 242.

Pentru Conor McGregor, meciul împotriva lui Khabib a fost ultimul pe care l-a disputat în UFC. Palmaresul irlandezilor în UFC este 21-4, în timp ce Khabib are un palmares impecabil: 27-0. McGregor și-a anunțat retragerea în luna martie pe rețelele de socializare, însă sunt mari șanse ca irlandezul să revină în ring și să mai aibă măcar un meci revanșă împotriva lui Khabib.

VEZI VIDEO MECIUL MCGREGOR – KHABIB: 

  • 47 de milioane de dolari este averea lui McGregor, conform Forbes
  • 27 de victorii și nicio înfrângere este palmaresul lui Khabib