News

Kim Jong-Un, imagini rare alături de fiica sa misterioasă. Ce au făcut cei doi

Kim Jong-Un a apărut în public alături de fiica sa, la o întâlnire cu soldații nord-coreeni. Nu se cunosc multe despre fată.
27.11.2022 | 17:17
Kim JongUn imagini rare alaturi de fiica sa misterioasa Ce au facut cei doi
Kim Jong Un și fiica sa, poze rare. Foto: Stirile Pro TV
ADVERTISEMENT

Liderul nord-coreean s-a prezentat la braț cu fiica sa la întâlnirea pe care a avut-o cu militarii implicați în lansarea unui ”nou tip” de rachetă balistică intercontinentală. Potrivit presei din Coreea de Nord, Kim Jong-Un a anunțat că scopul țării sale e să devină cea mai puternică forță nucleară din lume.

Kim Jong-Un, imagini rare alături de fiica sa

Nu se cunosc multe despre fiica lui Kim Jong-Un, însă se bănuiește că ar avea 12 ani și apare foarte rar alături e tatăl sau sau în public.

ADVERTISEMENT

Ju Ae ar fi numele fetei, care e considerat al doilea copil al dictatorului. Cu toate acestea, informațiile nu sunt oficiale și apar în presa din Asia ”pe surse”, conform Stirile PRO TV.

Viața privată a li Kim Jong-Un și a soției sale e mereu secretă, iar până săptămâna trecută nici măcar nu se putea confirma oficial că are o fiică. Presa din zonă vorbește despre faptul că Kim ar avea trei copii: două fete și un băiat.

ADVERTISEMENT

Specialiștii militari din Occident cred că apariția fiicei sale e un mesaj clar pentru elitele de la Phenian, referitor la succesiunea la putere. Coreea de Nord a lansat săptămâna trecută o rachetă botezată Hwasong-17.

Kim a spus că acest test a fost menit să ”demonstreze în mod clar capacitatea de a răspunde la exercițiile de război de agresiune isterică ale dușmanilor care încearcă să distrugă pacea și stabilitatea în peninsula coreeană”.

ADVERTISEMENT

Kim Jong-Un s-a pozat alături de oameni de știință, ingineri, oficiali militari și alte persoane implicate în organizarea testelor. Phenianul se așteaptă să îți extindă și să își consolideze capacitatea nucleară de descurajare a țării într-un ritm ”extraordinar de rapid”.

Hwasong-17 e prezentată de coreeni drept ”arma strategică cea mai puternică din lume, un salt magnific înainte către dezvoltarea tehnologiei montării unor ogive nucleare pe rachete balistice”. Desigur, realitatea e cunoscută doar de serviciile secrete Occidentale.

ADVERTISEMENT

”Este cea mai mare şi cea mai importantă cauză revoluţionară, iar obiectivul ultim este deţinerea celei mai puternice forţe strategice din lume, forţa absolut, fără precedent a secolului”, a transmis Kim-Jong Un.

ADVERTISEMENT