Life

Kim Kardashian și-a refăcut viața! Cine este noul iubit al divei din America

Kim Kardashian nu a pierdut deloc vremea după despărțirea de Kanye West. S-a aflat cu cine se iubește acum.
04.11.2021 | 11:45
Kim Kardashian sia refacut viata Cine este noul iubit al divei din America
Kim Kardashian s-ar iubi cu Pete Davidson. Foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Kim Kardashian pare să fie îndrăgostită lulea de comediantul american Pete Davidson, cu care a fost văzută recent pentru a doua oară, aproape confirmându-se zvonurile despre relația lor.

Kanye West este deja istorie, iar Kim nu a stat degeaba în toată perioada de după despărțire. Membra clanului Kardashian a preferat să-și trăiască viața în continuare, chiar dacă separarea de fostul soț a fost una destul de dureroasă, mai ales pentru copii.

ADVERTISEMENT

Bărbatul cunoscut pentru show-ul Saturday Night Live a fost văzut miercuri seara intrând în clubul privat Zero Bond din Manhattan, acolo unde a luat cina cu Kim Kardashian.

Kim Kardashian se iubește cu Pete Davidson, scrie presa mondenă din State

Publicația PageSix scrie că este a doua oară când cei doi se întâlnesc, pe furiș, fără să confirme însă dacă este ceva sau nu între ei.

ADVERTISEMENT

Zvonurile că vedetele iau cina împreună au făcut alarma să sune printre paparazzi. O mulțime de fotografi s-au adunat în fața localului respectiv în speranța că vor obține o poză cu cel mai nou cuplu din showbizul american. La un moment dat, ar fi existat chiar o încăierare cu forțele de ordine la intrarea în local. Kim și Pete le-au cerut paznicilor să li se asigure discreție totală.

Surse din restaurantul respectiv au declarat pentru PageSix că Pete și bruneta au luat masa împreună, chiar dacă au sosit separat.

ADVERTISEMENT

În afară de întâlnirea de miercuri seara, Pete ar mai fi aranjat una pentru Kim Kardashian. Presa tabloidă din Statele Unite scrie că actorul ar fi pus la cale o cină pe acoperișul restaurantului Campania, situat în orașul natal al comediantului, Staten Island.

Cei doi s-ar fi apropiat la SNL

Primele scântei ale iubirii s-ar fi produs între cei doi în cadrul show-ului unde Pete Davidson lucrează.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva săptămâni, Kim a jucat rolul prințesei Jasmine, iar Pete a fost Aladdin. Conexiunea dintre cei doi a atras atenția tuturor. Fanii sunt convinși că povestea lor de iubire era de atunci una reală, dincolo de scenariu.

Mai mult de atât, Kim și Pete se învârt în aceleași cercuri sociale. Cei doi au câțiva prieteni în comun.

El este cel mai bun prieten al lui Machine Gun Kelly, care este prieten bun cu Travis Barker. Barker este bateristul de la Blink-182 cu care s-a logodit recenta sora lui Kim, Kourtney Kardashian.

ADVERTISEMENT