News

Klaus Iohannis, acuze dure în ultima zi de campanii: „PSD a făcut să plece 4 milioane de români”

22.11.2019 | 19:04
Klaus Iohannis acuze dure in ultima zi de campanii PSD a facut sa plece 4 milioane de romani
ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis continuă seria atacurilor la adresa Partidului Social Democrat, înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale. Aflat la Bacău, unde a luat parte la ultimul miting al campaniei electorale, actualul șef de stat susține că fosta guvernare a făcut ca patru milioane de români să plece din țară.

Klaus Iohannis dă vina pe Guvernul PSD pentru plecarea românilor din țară

PSD a făcut să plece 4 milioane de români, care nu s-au mai regăsit și mulți dintre prietenii voștri au plecat, pentru că nu au mai suportat, nu au mai găsit locuri de muncă. PSD a distrus Bacăul.

ADVERTISEMENT

Mulți se întreabă ce contează un vot? Totul, un vot este totul. Iar eroii alegerilor nu sunt politicienii, ci românii cu ștampila de vot în mână, care decid viitorul României noastre. Alegerea e simplă. Ori eu, ori PSD!”, a spus președintele în discursul rostit la întâlnirea cu alegătorii săi.

Viorica Dăncilă insistă pentru o dezbatere cu Klaus Iohannis

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, insistă pentru o dezbatere cu Klaus Iohannis, chiar dacă actualul șef al statului nu pare deloc dispus să participe la un astfel de eveniment, preferând mai degrabă să discute cu simpatizanții din țară. Dăncilă i-a trimis, totuși, un mesaj privat lui Iohannis, în care i-a transmis că îl așteaptă vineri seara, la ora 20:00, în Palatul Parlamentului, pentru o confruntare față în față.

ADVERTISEMENT

Coordonatorul campaniei domnului Iohannis ne-a transmis că domnia sa nu va participa la dezbaterea din această seară, spunându-ne cu dispreț că „avem deja răspunsul de două săptămâni”.

Eu, totuși, insist. I-am trimis domnului Iohannis un mesaj privat pentru a-l chema la această confruntare, la ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Domnule președinte, românii vă așteaptă!”, a declarat Viorica Dăncilă. În replică, Rareș Bogdan, europarlamentar al Partidului Național Liberal, i-a transmis fostului premier că „președintele Klaus Iohannis preferă să stea între oameni”.

ADVERTISEMENT