Fotbal international

Krzysztof Piatek, două goluri la primul meci ca titular la Milan! Polonezul aprinde lumina pe San Siro. Video

29.01.2019 | 23:08
Krzysztof Piatek doua goluri la primul meci ca titular la Milan Polonezul aprinde lumina pe San Siro Video

Atacantul Krzysztof Piatek a marcat două goluri la primul meci ca titular în tricoul echipei AC Milan, după ce a fost transferat în această iarnă de la genoa pentru 35 de milioane de euro. Polonezul a reușit o primă repriză de vis împotriva celor de la SSC Napoli, în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Krzysztof Piatek a debutat la AC Milan în urmă cu trei zile, în meciul de campionat cu Napoli încheiat la egalitate, scor 0-0. Atunci, polonezul a început partida pe banca de rezerve și a fost aruncat în luptă de antrenorul Gennaro Gattuso abia în minutul 71, în locul lui Patrick Cutrone, dar nu a reușit să deblocheze tabela de marcaj.

Krzysztof Piatek, două goluri la primul meci ca titular la Milan

În această seară, Gattuso nu a mai stat pe gânduri și l-a titularizat pe Krzysztof Piatek în meciul Milan – Napoli din sferturile de finală alșe Cupei Italiei, iar polonezul l-a răsplătit cu două goluri în primele 45 de minute.

Krzysztof Piatek marchează primul gol în meciul Milan - Napoli din Cupa Italiei
Krzysztof Piatek marchează primul gol în meciul Milan – Napoli din Cupa Italiei

În minutul 11, atacantul polonez a beneficiat de o eroare a defensivei napoletane la o pasă în adâncime a lui Diego Laxalt și l-a executat pe portarul Alex Meret cu un șut plasat de la 12 metri. Apoi, în minutul 27, Piatek a primit o pasă de la brazilianul Lucas Paqueta, a preluat pe piept, dar a ieșit din cadrul porții. Polonezul nu s-a pierdut cu firea, l-a driblat scurt pe Kalidou Koulibaly și a marcat cu un șut la colțul lung de la 12 metri lateral stânga. VEZI GOLURILE AICI

În vârstă de 23 de ani, Krzysztof Piatek a fost prezentat oficial la AC Milan în urmă cu doar cinci zile. Atacantul polonez pentru care ”diavolii” au plătit 35 de milioane de euro clubului Genoa a semnat un contract până în vara anului 2023.