Fotbal international

Kylian Mbappe a dezvăluit unde va pleca de la PSG! Destinația surpriză a francezului

11.12.2020 | 19:26
Kylian Mbappe a dezvaluit unde va pleca de la PSG Destinatia surpriza a francezului
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe se gândește la plecarea de la PSG. Atacantul în vârstă de 21 de ani mai are contract până în vara lui 2022 și le-a dezvăluit apropiaților unde vrea să joace după ce îi va părăsi pe parizieni. Manchester United este destinația la care visează campionul mondial din 2018.

Momentan, Mbappe pare însă imposibil de luat de la Paris. Atacantul al cărui transfer de la Monaco a costat 145 de milioane de euro este cotat acum de siteul transfermarkt.com la 180 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Din 2017 la PSG, vedeta campioanei Franței este și în acest sezon unul dintre cei mai buni fotbaliști ai echipei lui Thomas Tuchel. În cele 14 apariții ale sale, Mbappe a marcat 12 goluri și a oferit opt pase decisive.

Kylian Mbappe vrea să joace la Manchester United

Kylian Mbappe mai are de jucat cel puțin un an și jumătate pe Parc des Princes, acolo unde a ajuns în vara lui 2017. Având în vedere vârsta, calitățile sale remarcabile și performanțele înregistrate până acum, transferul francezului la orice club mare din Europa ar reprezenta un adevărat „tun” financiar și sportiv pentru următorul deceniu.

ADVERTISEMENT

Real Madrid, Barcelona, Liverpool și mai ales PSG, formația de care aparține, vor face orice să îl aibă pe „Golden Boy-ul” din 2017. În ceea ce privește opțiunea atacantului, acesta pare să se fi decis deja asupra următoarei echipe la care vrea să joace.

Conform Transfer Window Podcast, Mbappe își dorește să evolueze pentru Manchester United, chiar din vara lui 2021. Superstarul francez le-ar fi spus unor apropiați decizia sa, una surprinzătoare având în vedere că până în prezent nu apăruse nico informație conform căreia ar fi dorit de Man United.

ADVERTISEMENT

În vara lui 2021, Mbappe intră în ultimul an de contract cu PSG, iar cele mai multe zvonuri îl dădeau până acum pe francez la Real Madrid începând cu sezonul viitor. „Diavolii roșii” au intrat însă pe fir și par favoriți să îl achiziționeze pe Kylian Mbappe Lottin.

Mbappe visează să fie „diavol roșu” pe „Teatrul viselor”

Informația a luat prin surprindere chiar și presa din Marea Britanie, care a scris că Liverpool e echipa engleză cea mai interesată de serviciile lui Mbappe și echipa care, prin intermediul lui Jurgen Klopp, ar fi luat legătura cu tatăl fotbalistului pentru a discuta despre sosirea pe Anfield. „Wonder kid-ul” lui PSG le-ar putea fi însă suflat „cormoranilor” chiar de marea rivală din Premier League, Manchester United.

ADVERTISEMENT

Recent, Kylian Mbappe a înregistrat un record impresionant. Francezul este cel mai tânăr jucător din istorie care marchează 20 de goluri în UEFA Champions League, la vârsta de 21 de ani și 11 luni. Mbappe va împlini 22 de ani pe 20 decembrie 2020.

  • Conform transfermarkt.com, Kylian Mbappe are cea mai bună cotă de piață din lume, 180 de milioane de euro.
  • 30 iunie 2022 este data la care expiră contractul lui Mbappe cu Paris Saint-Germain.
ADVERTISEMENT