Sport

Kylian Mbappe a luat din „magia” lui Ronaldinho! Moment de senzație cu cei doi înainte de PSG – Barcelona. Video

Kylian Mbappe s-a salutat cu Ronaldinho înainte de PSG - Barcelona. Atacantul francez a luat puțin din „magia” fostului star brazilian.
10.04.2024 | 22:17
Kylian Mbappe a luat din magia lui Ronaldinho Moment de senzatie cu cei doi inainte de PSG  Barcelona Video
Kylian Mbappe și Ronaldinho au oferit un moment fabulos înainte de startul meciului PSG - Barcelona. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe este titular în PSG – Barcelona pe Parc des Princes, în prima manșă a „dublei” din sferturile UEFA Champions League. Înainte de fluierul de start al meciului, căpitanul naționalei Franței s-a salutat cu Ronaldinho.

Kylian Mbappe a luat din „magia” lui Ronaldinho! Moment de senzație cu cei doi înainte de PSG – Barcelona

Duelul stelar din capitala Franței, care le pune față în față pe PSG și Barcelona, a atras numeroase personalități în tribunele stadionului Parc des Princes. Unul dintre cele mai sonore nume care asistă pe viu la meci este cel al lui Ronaldinho.

ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist brazilian a fost surprins la nivelul gazonului înainte de startul meciului dintre PSG și Barcelona. Mai mult decât atât, Ronaldinho l-a salutat pe Kylian Mbappe în momentul în care atacantul francez a ieșit la încălzire.

Fost câștigător al Balonului de Aur în 2005, Ronaldinho este bun prieten cu Kylian Mbappe. La finalul anului trecut, fostul internațional brazilian a avut o declarație superbă la adresa atacantului francez.

ADVERTISEMENT

”Iubesc PSG și mi-ar plăcea ca Mbappe să câștige Balonul de Aur la această echipă. O poate face la orice club, dar mi-ar plăcea aici. Este prietenul meu și un jucător extraordinar. Dacă va câștiga trofee, va avea șanse și la acest premiu!”, spunea Ronaldinho, citat de Mundo Deportivo.

Ultrașii lui PSG, „amenințări” pentru Barcelona înainte de startul meciului: „Rolul nostru va fi fundamental”

PSG are parte de o susținere impresionantă la meciul cu Barcelona. De altfel, ultrașii campioanei Franței le-au adresat un mesaj radical adversarilor de la Barcelona. Francezii vor să le pună mari probleme „catalanilor”.

ADVERTISEMENT

„Miercuri, echipa noastră o înfruntă pe FC Barcelona. Pentru noi, meciul a început o dată cu fluierul final împotriva lui Clermont. Rolul nostru va fi fundamental și cerem mobilizare totală și colectivă din partea tuturor.

Să ne unim ca unul pentru a ne susține echipa favorită. Ajungem la stadion devreme, să purtăm tunica roșie și albastră, să facem adversarii să tremure imediat ce intră pe teren pentru încălzire. Barcelona, ​​atât de des favorizată de arbitraj, trebuie să se simtă pe un teritoriu mai mult decât ostil.

ADVERTISEMENT

Este de datoria noastră să facem din Parc o fortăreață terifiantă pentru adversar, iar cu determinarea echipei noastre să-l facem de necucerit. Această echipă, a cărei mentalitate războinică și solidară ne mulțumește, trebuie să simtă alături de ea un întreg popor hotărât (…)

Să aprindem legendarul nostru Parc des Princes, să fim necruțători. Singurul nostru obiectiv este victoria și pentru asta trebuie să ne jucăm rolul din plin. Împreună suntem invincibili”, a fost comunicatul ultrașilor lui PSG.

ADVERTISEMENT