Sport

Lovitură de teatru în „telenovela Kylian Mbappe”! Un mare club european este interesat de atacantul francez

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră în vară, iar jucătorul nu dă semne că ar vrea să reînnoiască înțelegerea. Real Madrid, care trage de jucător de un an, nu știe dacă-l va aduce. În scenă a intrat încă un club.
25.03.2022 | 08:12
Lovitura de teatru in telenovela Kylian Mbappe Un mare club european este interesat de atacantul francez
Barcelona l-a avut pe tavă pe Kylian Mbappe în 2017. Sursa foto: sportsmole.co.uk
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe ține de mult timp prima pagină a ziarelor în ce privește eventuala lui trecere de la PSG la Real Madrid în vară, când îi expiră contractul. Dar clubul spaniol nu dorește să-i îndeplinească condiția legată de drepturile de imagine. Iar pe fir a intrat Barcelona.

Barcelona intră în scenă pentru a-l transfera pe Kylian Mbappe

Pe 30 iunie expiră contractul pe care atacantul francez Kylian Mbappe îl are cu PSG. Real Madrid a vrut să-l transfere încă de la începutul actualului sezon, dar gruparea franceză a refuzat orice negocieri.

ADVERTISEMENT

Ulterior, mai mulți oficiali ai clubului spaniol dădeau ca sigură ajungerea, din vară, a lui Kylian Mbappe la clubul iberic. Dar lucrurile nu mai sunt așa de sigure.

Pe fir a intrat și Barcelona. Antrenorul Xavi Hernandez vrea să se întâlnească cu atacantul francez pentru a-i prezenta planul pe care-l are pentru a readuce echipa în prim-planul european, după un sezon modest.

ADVERTISEMENT

Speranțele catalanilor se leagă de faptul că Mbappe nu a semnat cu niciun club, chiar dacă Radio Marca a anunțat că jucătorul ar fi „iscălit” contractul cu Real în ianuarie.

Publicația spaniolă as.com, care citează L’Equipe, scrie că Mbappe are un mare respect pentru gruparea blaugrana. Mai mult chiar, el ar fi dispus să stea de vorbă cu antrenorul Xavi Hernandez pentru a vedea ce-i oferă.

ADVERTISEMENT

Iar tehnicianul de pe Camp Nou are și un as în mânecă. Barcelona tocmai a învins Real Madrid, în El Clasico, cu 4-0, pe Santiago Bernabeu. Deci lucrurile par să intre pe făgașul normal.

Barcelona l-a avut pe tavă pe Kylian Mbappe în 2017

Clubul catalan putea să-l transfere pe atacantul francez în 2017, când l-a cedat pe Neymar la PSG. Javier Bordas, fostul director sportiv al Barcelonei, a spus că jucătorul putea ajunge pe Camp Nou pentru 100 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În momentul în care am semnat cu Ousmane Dembele de la Dortmund, agentul Josep Maria Minguelles m-a informat că avem ocazia de a obține semnătura lui Kylian Mbappe. Am vorbit cu Josep Maria Bartomeu și acesta mi-a transmis să îl urmăresc pe francez.

L-am sunat pe tatăl lui Mbappe și acesta mi-a comunicat că jucătorul nu va merge la Real Madrid, unde în linia ofensivă evoluau Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Karim Benzema. În schimb, acesta putea veni la Barcelona, de unde plecase Neymar.

Președintele lui Monaco prefera să îl cedeze pe Mbappe la Barcelona pentru a nu întări lotul rivalei PSG, iar suma pe care o cerea era de 100 de milioane de euro.

Robert l-a preferat pe Dembele, iar Pep Segura i-a susținut decizia. Explicația a fost că Mbappe are un joc individual, în timp ce Dembele joacă pentru echipă. Aceștia au preferat și o extremă precum Neymar în detrimentul unui atacant”, a dezvăluit Javier Bordas.

Până la urmă, Kylian Mbappe a fost împrumutat de Monaco în sezonul 2017/2018 la PSG, după care l-a cedat definitiv la clubul din capitala Franței.

ADVERTISEMENT