Life

„L-am părăsit după șapte ani și mi-a dat asta”. Ce a găsit o tânără în punga de la fostul iubit

Ce dar de despărțire a primit o tânără de la bărbatul de care s-a despărțit după șapte ani. A publicat imaginile în mediul online.
30.01.2024 | 00:20
Lam parasit dupa sapte ani si mia dat asta Ce a gasit o tanara in punga de la fostul iubit
Ce cadou a primit o tânără de la un fost iubit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Despărțirile nu sunt ușoare pentru nimeni, mai ales atunci când este vorba despre relații lungi. Iar o tânără a fost surprinsă atunci când a primit un cadou de la bărbatul pe care l-a părăsit.

Ce cadou a primit o tânără de la un fost iubit

O tânără a povestit în mediul online că a primit un cadou neașteptat de la bărbatul cu care a fost într-o relație timp de șapte ani. Rachel, pe numele său, a dezvăluit că ea a fost cea care l-a părăsit. „L-am părăsit după șapte ani și mi-a dat asta”, a spus tânăra.

ADVERTISEMENT

Fata a dat mai multe detalii, pentru ca cei care o urmăresc să aibă un context. Astfel, ea a explicat că relația din care a ieșit recent nu a a fost nici pe degrabă una perfectă, ci mai mult toxică.

Ea a susținut că povestea de dragoste nu ar fi trebuit să dureze mai mult de șase luni, însă nu a știut cum să impună limite de la bun început și a acceptat să fie tratată într-un mod necorespunzător.

ADVERTISEMENT

I-a dăruit o carte

Astfel că, după ce și-a făcut curaj, a decis să se pună pe primul loc și să-i spună adio bărbatului alături de care și-a petrecut ultimii ani din viață. Dar nu se aștepta să primească un asemenea dar.

Bărbatul a cumpărat o pungă roz, cu inimioare, pe care a umplut-o cu hârtie de aceeași culoare. Tinerei i-a luat puțin să le scoată pe toate și să ajungă la surpriză, dar la final a avut un adevărat șoc.

ADVERTISEMENT

Acel fost iubit i-a dat cadou o carte numită „Îndrăgostește-te de tine”, dar și o notiță de mână prin care a explicat motivul pentru care i-a oferit-o. „Știu că nu mă mai iubești, iubește-te pe tine acum”.

Efectul, însă, nu a fost cel care bărbatul se aștepta. Rachel nu a fost impresionată de cartea primită. Ba mai mult de atât, a luat o brichetă și i-a dat foc. S-a răzgândit repede, totuși.

ADVERTISEMENT

Ea a considerat că dacă i-a luat șapte ani să ajungă până la despărțire, atunci chiar are nevoie de învățăturile din paginile cărții. Clipul a ajuns la zeci de mii de oameni și mulți au susținut-o.

„Nu în mașină. Mă bucur că ai ieșit din situația ta, dar nu pot trece peste cartea incendiată în mașină”. „Cu toții vrem să-i arzi darul”, „Dacă s-a despărțit de el, e în regulă. Doar pentru că i-a dat o carte nu înseamnă că trebuie să fie cu el”, sunt câteva dintre părerile primite.

ADVERTISEMENT
Tags: