Life

Se teme Oana Roman de singurătate după despărțirea de Marius Elisei? ”Când ieși dintr-o relație toxică și abuzivă îți dorești liniștea”

Îi este teamă Oanei Roman că va rămâne singură toată viața după despărțirea de Marius Elisei? Ce declarație a făcut vedeta?
12.10.2023 | 00:05
Se teme Oana Roman de singuratate dupa despartirea de Marius Elisei Cand iesi dintro relatie toxica si abuziva iti doresti linistea
Oana Roman, mesaj important pentru femei. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Noi declarații ale Oanei Roman despre despărțirea de Marius Elisei. Multe femei au întrebat-o dacă se teme de singurătate, având în vedere și că fostul ei partener și-a găsit o altă femeie lângă care își petrece majoritatea timpului.

Îi este frică Oanei Roman de singurătate după despărțirea de Marius Elisei? Ce a realizat vedeta

Oana Roman are o activitate zilnică pe rețelele de socializare, aici împărtășindu-și cu fanii toate trăirile. Primește, de asemenea, multe întrebări de la femeile care o apreciază și empatizează cu stările sale odată cu despărțirea de Marius Elisei, bărbatul căruia i-a oferit un copil, pe fiica lor, Isabela.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman își crește singură acum fetița și spune că nu se teme de această situație, după ce multe femei i-au adresat întrebări în acest sens. Vedeta a justificat și motivul care o face să fie puternică, să privească partea bună a lucrurilor ce par rele.

Oana Roman a explicat că îi este mai bine singură decât să fie într-o relație ”toxică și abuzivă”. Preferă liniștea în detrimentul unei căsnicii care nu mai funcționa la fel ca la început. De altfel, recunoaște că o bună perioadă, tocmai din cauza fricii de singurătate, nu a pus punct la timp.

ADVERTISEMENT

”În același timp mai vreau să vorbesc despre un subiect, am mai vorbit despre asta și uite, poate că fetele astea care mi-au scris nu au văzut atunci. Multe fete îmi scriu: ‘Dar nu ți-e frică de singurătate?’.

Ei bine, nu, pentru că în momentul în care ieși dintr-o relație toxică și abuzivă, singurul lucru pe care ți-l dorești este singurătatea și liniștea. Ele (n.r. fetele care o urmăresc pe rețelele de socializare și au întrebat-o dacă îi este frică de singurătate) îmi spun că le este frică să nu rămână singure și atunci acceptă și suportă cumva o situație foarte dificilă în cuplu, lucru pe care l-am făcut și eu foarte mulți ani și pot să spun că regret”, a declarat Oana Roman într-un Instastory.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, înlocuită de Marius Elisei cu o altă femeie

Între timp, Marius Elisei și-a găsit un alt suflet pereche. De câteva săptămâni formează un cuplu cu o femeie de profesie fizioterapeut și pare foarte fericit lângă ea. O răsfață cu diferite ieșiri în oraș și cu vacanțe peste granițele țării. Uneori, însă, nu-i merg toate planurile:

” (…) Am primit un telefon de urgență și a trebuit să ajungem până la Pitești. Asta e. Se mai întâmplă. S-a anulat Praga pentru weekend-ul viitor. Le-am decalat, am avut timp să le decalez (n.r. biletele de avion)”, a declarat Marius Elisei pentru Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

De altfel, la fel ca în relația cu Oana Roman, Marius Elisei este mai mic de vârstă decât partenera sa. Aceasta are 40 de ani, iar el 37 de ani, însă situația nu i-a împiedicat să înceapă o poveste de dragoste. Ambii se cunoșteau din 2003, dar abia de curând, la o petrecere, au decis să înceapă un nou capitol în viețile lor, așa cum a mai detaliat Marius Elisei pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria fotbalului: 122 de meciuri la rând...
Nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria fotbalului: 122 de meciuri la rând fără eșec pe teren propriu!
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Mădălina Ghenea le-a aprins imaginaţia fanilor cu ultimul pictorial. Apariţie electrizantă, în costum...
Mădălina Ghenea le-a aprins imaginaţia fanilor cu ultimul pictorial. Apariţie electrizantă, în costum de baie
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai...
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai aștepta să fie incluse
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
O mamă a câștigat titlul de Miss Venezuela. A urcat pe scenă cu...
O mamă a câștigat titlul de Miss Venezuela. A urcat pe scenă cu fiica sa
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română