Life

Motivul pentru care Simona Gherghe s-a despărțit de logodnicul ei. Urmau să se căsătorească, dar ea l-a părăsit: ”Eram extrem de stresată”

Motivul pentru care Simona Gherghe s-a despărțit de logodnicul ei. Cei doi urmau să ajungă în fața altarului, dar vedeta l-a părăsit.
10.11.2023 | 15:20
Motivul pentru care Simona Gherghe sa despartit de logodnicul ei Urmau sa se casatoreasca dar ea la parasit Eram extrem de stresata
Simona Gherghe a spus de ce s-a despărțit de logodnicul ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de logodnicul ei, cu mult timp în urmă. Cei doi urmau să se căsătorească, dar totul s-a terminat.

Simona Gherghe a spus de ce s-a despărțit, de fapt, de logodnicul ei

În prezent, Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu și au împreună doi copii, o fată și un băiat. Vedeta de la Antena 1 este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România.

ADVERTISEMENT

Puțini știu că vedeta a fost logodită cu Octavian Tudorache, cu mult timp în urmă, atunci când era foarte tânără. Totul a început cu mult timp înainte ca Simona Gherghe să facă parte din trustul Antena 1.

Cei doi aveau o relație frumoasă și lucrurile păreau să meargă bine. Mai mult, vedeta a fost cerută în căsătorie de partenerul de atunci, de care era îndrăgostită încă de la 18 ani.

ADVERTISEMENT

“De cine eram îndrăgostită la 18 ani? De primul meu prieten. Un băiat cu cinci ani mai în vârstă că mine. Eram foarte îndrăgostită de el. Nu-mi stătea gândul la carte. De-asta am și picat la facultate.

Iar când am plecat în București pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia să mă mărit. Aveam un logodnic care mă ceruse de nevasta de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat, a povestit prezentatoarea de la Antena 1 acum câțiva ani, în cadrul unui interviu.

ADVERTISEMENT

După ce s-a mutat la București, fostul logodnic al Simonei Gherghe avea de gând să rămână și el, însă nu și-a găsit nimic de lucru, așa că a rămas în orașul natal.

Lucrurile nu mai mergeau între cei doi, motiv pentru care relația s-a terminat. Simona Gherghe era nouă în Capitală și era foarte stresată, iar după despărțire a muncit foarte mult pentru a nu se mai simți singură.

ADVERTISEMENT

“Am povestit că eram logodită, în momentul în care am primit propunerea să vin la Antena 1 București. Relația nu a mai funcționat, eu eram extrem de stresată de noua mea viață, într-un oraș în care chiar nu știam pe nimeni.

Așa a fost să fie. În primii doi ani, am muncit pe brânci, practic nu am avut niciun weekend liber. Munceam să acopăr tot timpul, ca să nu simt singurătatea”, a declarat vedeta pentru Viva.

ADVERTISEMENT