Life

La 10 ani după divorț, Florin Zamfirescu a dezvăluit de ce s-a despărțit de Cătălina Mustață

08.04.2021 | 15:45
La 10 ani dupa divort Florin Zamfirescu a dezvaluit de ce sa despartit de Catalina Mustata
La 10 ani după divorț, Florin Zamfirescu a dezvăluit de ce s-a despărțit de Cătălina Mustață. Sursa foto: okmagazine.ro
ADVERTISEMENT

Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață au divorțat în urmă cu 10 ani, însă abia acum actorul a dezvăluit motivul pentru care drumurile li s-au separat. Artistul recunoaște că a suferit pentru că nu se aștepta să rămână singur. 

Vedeta a mărturisit că separarea a venit pe neașteptate din partea fostei sale partenere de viață, care s-a trezit să-i reproșeze că nu o susține în carieră. Actorul a ținut să mai adauge că fosta soție nu mai simțea iubire, de aici și ruptura care s-a produs.

ADVERTISEMENT

Cătălina Mustață, cea de-a treia soție a artistului, a rămas în casa în care au locuit împreună, dar din păcate, lucrurile nu au fost deloc roz pentru Florin Zamfirescu. S-a ales cu o problemă de sănătate, o fisură pe aortă de 35 de centimetri.

Florin Zamfirescu, mărturie despre divorțul de Cătălina Mustață

Am suferit… Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur. Ei i s-a năzărit… nu vreau să intru în amănunte penibile… dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră.

ADVERTISEMENT

Deși, dacă suntem cinstiți, după ce n-am mai fost împreună, ea a dispărut de tot! Până atunci, nu era revistă în care să nu fie, apăream împreună, eram un cuplu admirat și iubit… Ea îmi spunea: «nu mă ajuți destul, nu joc la teatru destul»…

I-am reproșat o dată: «să știi, că dacă lucrezi cu un regizor și îmi spui mie acasă cât de nesuferit îți este regizorul ăla, tu poți să-i spui lui că îl iubești, că îl admiri, el simte și nu te va mai distribui niciodată. Iar dacă faci așa cu toți cu care lucrezi, o să rămâi singură».

ADVERTISEMENT

Ea este un om ranchiunos, un om care vrea să devină… Și i-am spus: să știi că e diferență între «să devii» și «să parvii». Trebuie să muncești, să rabzi, să suporți…”, a mărturisit Florin Zamfirescu în emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV.

Actorul nu mai păstrează niciun fel de legătură cu fosta soție, precizând că știe cu cine este căsătorită acum. Cătălina Mustață și-a refăcut viața amoroasă alături de fostul diriginte, cu care are o căsnicie la distanță pentru că bărbatul locuiește în America.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt vecini și împart același teren, însă nu mai vorbesc despre absolut nimic. Ba mai mult decât atât, actrița a luat decizia de a ridica un gard de doi metri între cele două proprietăți pentru a nu se mai întâlni deloc cu fostul soț.

„Noi nu vorbim… Eu o salut dacă ne vedem, ea nu răspunde. Eu nu știu ce rău i-am făcut fetei ăsteia. Acum m-am liniștit, au trecut 10 ani. Ea s-a recăsătorit acum cu fostul ei diriginte. Ea, probabil că vrea neapărat unul mai puternic ca ea, un profesor.

Că și eu eram… Dar e o căsnicie ciudată, pentru că el e în America, predă acolo… E un bărbat normal, l-am cunoscut. E mai în vârstă ca ea”, a completat artistul, în aceeași emisiune.

Florin Zamfirescu nu-i poartă pică fostei sale partenere de viață și nu pune problemele medicale pe seama despărțirii neașteptate. Actorul mărturisește că păstrează legătura cu toate fostele neveste, însă cu Cătălina Mustață nu pare să există niciun fel de cale de mijloc.

ADVERTISEMENT