Life

La 72 de ani, Camelia Mitoșeru are un mare regret: „Îmi pare rău”

În vârstă de 72 de ani, Camelia Mitoșeru și-a deschis sufletul. Vedeta a dezvăluit care este cel mai mare regret al său.
11.06.2023 | 18:01
La 72 de ani Camelia Mitoseru are un mare regret Imi pare rau
Camelia Mitoșeru a dezvăluit care este cel mai mare regret. Sursa foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Camelia Mitoșeru a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. Ajunsă la 72 ani, actrița își dă seama de greșelile făcute în trecut. A făcut mărturisiri triste despre viața sa într-un interviu acordat recent.

Camelia Mitoșeru a dezvăluit cel mai mare regret al său

Ajunsă la 72 de ani, Camelia Mitoșeru a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții. În anul 2021, actrița a ajuns la spital de urgență după ce fiul său a găsit-o inconștientă în casă. Mihai Mitoșeru a mărturisit atunci că nu este vorba despre AVC, așa cum s-a crezut inițial, ci de o criză compulsivă. 

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, Camelia Mitoșeru, despre care se poate spune că și-a văzut moartea cu ochii, a făcut dezvăluiri despre marele regret care o macină. La bătrânețe, după ce și-a dedicat toată viața fiului său, își dă seama ca a greșit.

Faptul că nu s-a recăsătorit atunci când era tânără o face acum să sufere amarnic. „Îmi pare rău că nu mi-am refăcut viața personală, este foarte greu singură. Vine o zi când nopțile sunt foarte grele atunci când ești doar tu cu tine și atât.

ADVERTISEMENT

În tinerețe am zis că îmi este mai bine singură. Știi cum este viața de artist…mereu pe drumuri! Plecam la spectacole peste tot în țară, îmi era bine, nu dădeam explicații nimănui: ce fac, unde merg, dar nu a fost bună decizia, eram mai bine să îmi refac viața personală. Am greșit cu asta”, a declarat Camelia Mitoșeru pentru Click.ro. 

Vedeta nu a fost fericită cu tatăl lui Mihai Mitoșeru

Camelia Mitoșeru s-a despărțit de tatăl lui Mihai după ce, având patima poker-ului, acesta a pierdut toți banii și nu a mers să o ia din maternitate. Mama sa a fost cea care i-a fost alături, iar suferința i-a pus capac.

ADVERTISEMENT

Deși spune că nu s-a pus problema despre infidelitate sau agresiune fizică, vedeta a recunoscut că nu a fost fericită cu soțul său. „Eu am am divorțat de Mitoșeru pentru că îi plăcea să cheltuie banii la jocurile de noroc.

Era o boală grea, un mare blestem pe capul unui om. În rest era un băiat de zahăr, dar, oricât m-ar fi iubit toată viața, nu s-a putut lăsa”, a povestit Camelia Mitoșeru într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.ro. 

ADVERTISEMENT

Ulterior, a încercat să iubească din nou și a acceptat să aibă o relație cu Luca Alexandru, un coleg de-al său, care avea o mare calitate: îl iubea pe Mihai Mitoșeru. Cu toate acestea, căsnicia nu a mers, iar ea a hotărât să rămână singură.

„Am fost foarte deziluzionată de Luca și de asta am hotărât să divorțez. Nu vreau să intru în amănunte. Apoi nu am vrut să-mi mai refac viața, ce rost mai avea?”, ne-a mai spus Camelia Mitoșeru.

ADVERTISEMENT