Simona Halep

La ce oră se joacă Simona Halep – Kaia Kanepi în turul 1 la Melbourne

12.01.2019 | 09:18
La ce ora se joaca Simona Halep  Kaia Kanepi in turul 1 la Melbourne

Organizatorii Grand Slamului de la Melbourne au decis ora de start a meciului Simona Halep – Kaia Kanepi, din turul 1. Astfel, liderul clasamentului mondial va debuta la Australian Open 2019 în sesiunea de seară a celei de-a doua zile, ceea ce însemană marți dimineață în România.

Simona Halep a avut parte de o tragere la sorți extrem de grea la Australian Open, urmând să joace în runda inaugurală împotriva sportivei Kaia Kanepi. Ultima întâlnire dintre cele două sportive a avut loc în primul tur de la US Open 2018, atuinci când jucătoarea din Estonia a produs marea surpriză.

Simona Halep în timpul unei conferințe de presă susținute la Melbourne
Simona Halep în timpul unei conferințe de presă susținute la Melbourne

Simona Halep – Kaia Kanepi se joacă marți de la ora 10:00 în turul 1 la Melbourne

Organizatorii Grand Slamului de la Melbourne au stabilit ca partida Simona Halep – Kaia Kanepi, din turul 1, să se joace marți, de la ora 10:00 (ora României). Întâlnirea va fi prima din sesiunea de seară în Australia și va avea loc pe Margaret Court Arena, a doua ca importanță de la Australian Open.

Deși conduce în clasamentul WTA, Simona Halep nu este văzută de specialiști cu prea multe șanse la victoria finală la Australian Open 2019 și asta și datorită traseului infernal pe care îl are de parcurs. Pe sfertul său de tabloul se află surorile Venus și Serena Williams pe care ar urma să le întâlnească în turul trei, respectiv în optimile de finală.

Luni vor intra în concurs primii români de la Australian Open. Astfel, Irina Begu va juca în ultimul meci de pe terenul 5 cu Andrea Petkovic, Sorana Cîrstea va evolua în prima partidă de pe terenul 15 cu Rebecca Peterson, iar Monica Niculescu o va întâlni pe Amanda Anisimova în cea de-a doua întâlnire de pe terenul 22. Marți, chiar înainte de meciul Simonei Halep, pe Margaret Court Arena va avea loc meciul dintre Mihaela Buzărnescu și Venus Williams. Întâlnirea Ana Bogdan – Iga Swiatek este ultima de pe terenul 19, în timp ce singurul reprezentat al României pe tabloul masculin, Marius Copil, va da piept cu Marcel Granollers în cel de-al treilea meci de pe terenul 12.