Fotbal international

La Liga etapa 4 live video: Atletico Madrid a salvat un punct cu Eibar în prelungiri! Bacca, decisiv pentru Villarreal

16.09.2018 | 21:59
La Liga etapa 4 live video Atletico Madrid a salvat un punct cu Eibar in prelungiri Bacca decisiv pentru Villarreal

Etapa 4 din La Liga se vede live stream la TV și online. Runda începe vineri, 14 septembrie, cu partida Huesca – Rayo Vallecano. Digisport 4 și Look Plus vor transmite meciul în direct de la ora 22.00. Toate golurile și fazele importante vor fi și pe fanatik.ro. În aceeași etapă mai sunt programate, printre alte partide, și Atletico Madrid – Eibar, Real Sociedad – Barcelona și Athletic Bilbao – Real Madrid. Vezi toate detaliile partidelor din La Liga accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

La Liga live stream la TV Online. Vezi etapa a 4-a din Spania la Digisport și Telekom Sport

Fanatik.ro îți va aduce pe toată durata week-end-ului cele mai noi informații din etapa a 4-a din La Liga. Cele mai interesante partide ale rundei sunt ale granzilor Barcelona, Real Madrid și Atletico Madrid. Toate cele 3 rivale debutează săptămâna viitoare în Champions League, așa că este de urmărit cu ce formule de start și cu ce tactici vor aborda antrenorii partidele din acest week-end. Meciurile din La Liga sunt transmise live de Digisport, Telekom Sport și Look Plus. Toate golurile și fazele importante vor fi şi pe fanatik.ro.

La Liga etapa 4 – Program, rezultate și scoruri în Spania

Vineri, 14 septembrie
Huesca – Rayo Vallecano 0-1 VIDEO AICI
Sâmbătă, 15 septembrie
Atletico Madrid – Eibar 1 -1  VIDEO AICI
Real Sociedad – Barcelona 1-2 VIDEO AICI
Valencia – Real Betis 0-0
Athletic Bilbao – Real Madrid 1-1 VIDEO AICI
Duminică, 16 septembrie
Leganes – Villarreal 0-1 VIDEO AICI
Espanyol – Levante 1-0 VIDEO AICI
Real Valladolid – Deportivo Alaves 0-1 VIDEO AICI
Sevilla – Getafe 0-2 VIDEO AICI
Luni, 17 septembrie
Girona – Celta Vigo 3-2 VIDEO AICI

Clasament Spania etapa 4. Cum stau până acum echipele din La Liga

Barcelona și Real Madrid au maximum de puncte în La Liga după 3 etape disputate. Catalanii au însă un golaveraj superior față de madrileni, 12-2 față de 10-2. Surpriza după primele 3 meciuri din Spania o reprezintă Celta Vigo, echipă care a reușit să acumuleze 7 puncte și să se situeze pe podium. Levante, Sevilla și Athletic Bilbao sunt echipele care ocupă locurile de cupe europene, în timp ce Villarreal, Leganes și Rayo Vallecano sunt pe locurile retrogradabile. Vezi aici clasamentul din La Liga actualizat în timp real.

Huesca – Rayo Vallecano live online pe Digisport 4 și Look Plus, vineri, ora 22.00

Partida Huesca – Rayo Vallecano se joacă pe Estadio El Alcoraz. Gazdele au debutat cu stil în La Liga, reușind să obțină 4 puncte din meciurile cu Eibar și Athletic Bilbao. Au dat apoi de Barcelona și au primit 8 goluri pe Camp Nou. Antrenorul Leonardo Franco are totuși motive de satisfacție, elevii pe care îi antrenează reușind să marcheze câte 2 goluri în fiecare dintre cele 3 etape scurse până acum. Duelul cu Rayo va fi primul de pe teren propriu pentru Huesca în acest sezon. Partida va fi transmisă live online pe Digisport 4 și Look Plus. Vezi meciul LIVE STREAM aici.

Atletico Madrid – Eibar live stream pe Digisport 3, Telekom Sport 4 și Look Plus, sâmbătă, ora 14.00

Atletico Madrid trebuie să spele rușinea din ultima etapă, când a fost învinsă pe terenul celor de la Celta Vigo cu scorul de 2-0. Elevii antrenați de Diego Simeone nu își mai permit să facă pași greșiți, altfel riscă să fie lăsați mult în urmă de rivalele din campionat încă din prima parte a sezonului. Madrilenii au totuși un meci lejer, în confruntările directe cu Eibar statistica fiind de partea lor: 10 victorii, 3 egaluri și o înfrângere. Ultima partidă dintre cele 2 cluburi s-a disputat în luna mai pe Estadio Wanda Metropolitano și s-a terminat cu scorul de 2-2. Atletico Madrid – Eibar este live stream pe Digisport 3, Telekom Sport 4 și Look Plus. Vezi meciul LIVE STREAM aici.