News

La un pas de moarte. Un bucureștean a scăpat teafăr după ce fost prins între o ambulanță și un tramvai. Momentul a fost filmat

O filmare în care un bărbat este acroșat de o ambulanță, în timp ce traversa în dreptul unui refugiu de tramvai, a devenit virală.
01.10.2022 | 15:56
La un pas de moarte Un bucurestean a scapat teafar dupa ce fost prins intre o ambulanta si un tramvai Momentul a fost filmat
Bărbatul a fost acroșat de ambulanță și aruncat pe linia de tramvai / Captură foto: Facebook Avramii Adrian Daniel
ADVERTISEMENT

Un bucureștean a scăpat ca prin urechile acului, după ce a fost prins între o ambulanță și un tramvai. Spre norocul lui, ambulanța doar l-a acroșat cu partea laterală, iar tramvaiul plecase din stație, astfel că bărbatul a scăpat cu doar câteva contuzii de la căderea pe asfalt.

Bărbatul a fost acroșat și aruncat în spatele tramvaiului

Incidentul s-a produs pe un bulevard din cartierul Berceni și a fost surprins cu o cameră de supraveghere instalată pe un automobil care se afla în spatele tramvaiului.

ADVERTISEMENT

Din imagini se vede cum bărbatul coboară din tramvai și traversează linia prin spatele vehiculului, fără să se asigure.

Din stânga, de pe contrasens, apare o ambulanță care intră în zona de refugiu fără semnalizare sonoră prealabilă (aceasta este pornită abia în momentul impactului).

ADVERTISEMENT


Omul este lovit cu partea laterală a ambulanței și este aruncat pe cealaltă șină, unde se afla tramvaiul. Din fericire, acesta apucase să plece, așa că bărbatul se prăbușește pe asfalt, în spatele lui.

Medicii de pe ambulanță i-au dat primul ajutor

Ulterior, bărbatul s-a ridicat rapid, și-a strâns lucrurile care se împrăștiaseră pe jos și a încercat să plece. Medicii de pe ambulanță l-au oprit și, în urma insistențelor, acesta a acceptat să-i fie acordat primul ajutor.

ADVERTISEMENT

Incidentul a devenit viral, după ce imaginile au ajuns pe internet, iar majoritatea celor care au comentat au remarcat faptul că șoferul ambulanței nu avea pornite semnalele acustice în timp ce circula pe contrasens, într-o zonă în care se aflau pietoni și mașini.

Internauții se întreabă de ce ambulanța nu avea semnalele acustice pornite

”Toate ca toate, dar ambulanța nu prea s-a auzit.. și totuși era nevoie de semnale acustice pentru că văzuse tramvaie oprite în stație”, a remercat cineva.

ADVERTISEMENT

”Ambulanța NU avea semnalele acustice pornite, deci NU era în misiune Şi Nu Avea prioritate de niciun fel”, a mai fost de părere un internaut.

ADVERTISEMENT