News

O ambulanță a căzut într-o groapă, în Constanța, după ciocnirea cu un taxi. Mașina de salvare transporta un copil de 5 ani

O ambulanță s-a răsturnat pe un bulevard din Constanța, după ciocnirea cu un taxi. La bord se afla un copil de 5 ani cu mama sa.
16.09.2022 | 09:52
O ambulanta a cazut intro groapa in Constanta dupa ciocnirea cu un taxi Masina de salvare transporta un copil de 5 ani
Ambulanță răsturnată la Constanța. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Potrivit martorilor, accidentul s-a petrecut joi noaptea, 15 septembrie, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța.

Ambulanță căzută în groapă în Constanța

În urma impactului, ambulanța a căzut într-o groapă imensă, cauzată de o serie de lucrări din oraș.

ADVERTISEMENT

Ziuadeconstanta.ro anunță că ambulanța venea dinspre bulevardul Tomis și transporta un copil de 5 ani, împreună cu mama sa, spre Spitalul Județean Constanța. Martorii vorbesc despre faptul că mașina de taxi venea dinspre City pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și a provocat impactul în intersecție.

Șoferul de taxi a scăpat cu o ”simplă sperietură” și nu a avut nevoie de ajutorul medicilor, spre deosebire de pasagerii ambulanței, care au primit un motiv în plus pentru a fi transportați la spital.

ADVERTISEMENT

Conform ISU Dobrogea Constanța, în ambulanță se mai afla un șofer și o asistentă. Sursa citată menționează că trecătorii au fost primii care au sărit în ajutorul victimelor.

”Oamenii au încercat să ajute cum au putut personalul de pe ambulanță. Este clar o prima reacție notabilă, care ne aduce aminte că în această perioadă greu încercată încă mai manifestăm spirit de întrajutorare”, transmite sursa citată.

ADVERTISEMENT

”La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția bulevardelor Tomis cu Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 44 de ani, și o ambulanță, condusă de un bărbat, de 62 de ani, care se deplasa având semnalele acustice și luminoase în funcțiune., informează IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor 2 conducători auto, precum și a asistentei din ambulanță, o femeie, de 23 de ani și 2 pacienți care se aflau în ambulanță, de 19, respectiv 4 ani”, a transmis IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT