Life

Larisa Udilă, mesaj pentru Gabriela Prisăcariu, după ce a slăbit în timp record: „Să-ți fie rușine”

Larisa Udilă a postat un mesaj pentru Gabriela Prisăcariu, care a slăbit în timp record după naștere.
26.10.2021 | 13:11
Larisa Udila mesaj pentru Gabriela Prisacariu dupa ce a slabit in timp record Sati fie rusine
Larisa Udilă, mesaj pentru Gabriela Prisăcariu, după ce a slăbit în timp record: „Să-ți fie rușine” Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Atât Gabriela Prisăcariu, cât și Larisa Udilă au devenit mămici anul acesta. Soția lui Dani Oțil și-a revenit destul de repede după naștere și a scăpat de kilogramele în plus.

De altfel, Gabriela Prisăcariu a avut parte de numeroase critici din partea internauților pentru faptul că a slăbit atât de repede. Blondina a încercat să le explice că fiecare organism funcționează în mod diferit.

ADVERTISEMENT

Larisa Udilă încă încearcă să dea jos 12 kil0grame, dar o admiră pe soția lui Dani Oțil pentru aspectul ei fizic.

Larisa Udilă, mesaj pentru Gabriela Prisăcariu, după ce a slăbit în timp record

Larisa Udilă a vorbit despre femeile care slăbesc după naștere, dând ca exemplu situația Gabrielei Prisăcariu. Soția lui Dani Oțil a primit multe critici din partea internauților. Multe femei au criticat-o pentru că a reușit să ajungă la formele de dinainte să rămână însărcinată.

ADVERTISEMENT

„Gabriela Prisăcariu Oțil, să-ți fie rușine că arăți atât de bine”, a transmis Larisa Udilă pe Instagram, în glumă, după care a lăudat-o pe Gabriela pentru cum arată.

Vedeta i-a luat apărarea Gabrielei Prisăcariu și a spus că nu i se pare normal ca oamenii să o critice doar pentru că a slăbit atât de repede. Larisa Udilă a mai spus că o admiră foarte mult pe soția lui Dani Oțil pentru că reușește să se mențină.

ADVERTISEMENT

Există femei care se supără pentru că tu slăbești, că altfel îți pierzi strălucirea de proaspătă mămică. Că tu slăbești și ele de ce nu slăbesc. Indiferent de cum ai da-o, nu e bine. (…) Corpul nostru reacționează diferit la sarcină.

Ce ar trebui acum, pentru că eu slăbesc mai greu și pentru că am rămas cu 12 kilograme după ce am născut să-i dau Gabrielei la cap, că ea a slăbit imediat?!  Așa a reacționat corpul ei,  femeia arată impecabil.

ADVERTISEMENT

Bravo ei! Mă uit la ea și îi dau like la fiecare postare.  Ar trebui să fiu fericită că femeile arată atât de bine și slăbesc repede și nu trebuie să se chinuie ca mine, nu trebuie să mă frustrez din asta”, a mai spus Larisa Udilă.

Larisa Udilă, depre Gabriela Prisăcariu
Larisa Udilă îi ia apărarea Gabrielei Prisăcariu. Sursa foto: Instagram

Gabriela Prisăcariu, taxa dur de fani după ce a născut

Gabriela Prisăcariu a reușit să ajungă la greutatea pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată într-un timp record. La aproape două luni de când a devenit mămică, vedeta are o siluetă ca trasă prin inel.

Acest lucru nu a fost pe placul mămicilor care o urmăresc pe rețelele sociale. Acestea au acuzat-o pe vedetă că încearcă să impună o anumită imagine a femeii și că nu toate mamele pot slăbi atât de repede după naștere.

Pe de altă parte, mai multe femei au sărit în apărarea blondinei. Acestea au spus că organismul reacționează diferit la sarcină și că hate-ul nu își are rostul.

ADVERTISEMENT