Sport

Laszlo Dioszegi, un car de nervi după golurile anulate lui Sepsi cu Farul: „Perfect valabil! E prea mult, trebuie să ridicăm vocea”

Laszlo Dioszegi a răbufnit la finalul meciului Sepsi - Farul, scor 1-1, în etapa a 3-a din play-off-ul SuperLigii. Finanțatorul covăsnenilor a atacat arbitrajul.
05.04.2024 | 23:30
Laszlo Dioszegi un car de nervi dupa golurile anulate lui Sepsi cu Farul Perfect valabil E prea mult trebuie sa ridicam vocea
Laszlo Dioszegi a avut un discurs dur la adresa arbitrajului după Sepsi - Farul. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi a făcut scandal la finalul meciului Sepsi – Farul, scor 1-1, în etapa a 3-a din play-off-ul SuperLigii. Covăsnenii au avut două goluri anulate. Finanțatorul consideră că golul lui Oroian din prima repriză nu ar fi trebuit să fie anulat.

Laszlo Dioszegi, un car de nervi după golurile anulate lui Sepsi cu Farul: „Perfect valabil! E prea mult, trebuie să ridicăm vocea”

Sepsi a avut două goluri anulate cu Farul. Oroian a înscris în minutul 40 din pasa lui Marius Ștefănescu, însă arbitrul a întors faza cu minge pentru Farul după un fault în atac al lui Oroian asupra lui Cristi Ganea.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi este ferm convins că golul este perfect valabil. „Sunt foarte supărat, ce s-a întâmplat și azi a pus capac. Nu acuz arbitrul de centru, dar cei de la VAR aveau timp să revadă faza.

Ne-au anulat un gol perfect valabil. Trebuie să ridicăm și noi vocea. Noi am respectat pe toată lumea, dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume. E prea mult. Au fost prea multe greșeli”, a declarat Laszlo Dioszegi, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

„Pierdem puncte pe greșeli. A văzut toată țara ce a fost”

Sepsi a mai avut un gol anulat în repriza secundă. Varga a reluat cu capul spre poartă, iar Buzbuchi a respins până la Andres Dumitrescu. Golul fotbalistului revenit la Sepsi a fost anulat pentru ofsaid.

„Altul ar fi fost rezultatul dacă golul ar fi fost validat. Aproape toate greșelile au fost împotriva noastră. Cu CFR Cluj a fost ofsaid și nu s-a ridicat fanionul. Pierdem puncte pe greșeli.

ADVERTISEMENT

E grav că cei care sunt în fața monitoarelor greșesc. Dacă a fost valabil și ei nu întorc decizia, atunci ce ar trebui să se întâmple? A văzut toată țara ce a fost. Vrem să jucăm fotbal, nu am intrat în play-off ca să ne plimbăm”, au fost cuvintele lui Laszlo Dioszegi.

Sepsi – Farul 1-1. Egalul nu ajută pe nimeni

Farul a ratat ocazia să le egaleze la puncte în clasament pe CFR Cluj și Rapid. Campioana României a rămas pe locul 5 în ierarhie, cu 26 de puncte. De cealaltă parte, Sepsi este ultima în play-off, cu 24 de puncte.

ADVERTISEMENT

Louis Munteanu a ratat o ocazie monumentală în repriza secundă. Atacantul împrumutat de Farul de la Fiorentina a primit o pasă la marginea careului direct de la un adversar. Internaționalul român a trimis în bară din poziție de unu la unu cu portarul.

ADVERTISEMENT