Life

Laura Lavric va ajunge pe mâinile medicilor. Este nevoită să ia o pauză de la muzică

Interpreta de muzică populară Laura Lavric a anunțat recent că va fi supusă unei operații. Ea va lipsi o perioadă de pe scenă.
24.01.2024 | 22:23
Laura Lavric va ajunge pe mainile medicilor Este nevoita sa ia o pauza de la muzica
Laura Lavric nu va avea voie să urce 2 luni pe scenă/ sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Laura Lavric, una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară din România, urmează să fie supusă unei intervenții chirugicale, în câteva zile. Perioada de recuperare va fi una destul de lungă, căci va lipsi aproximativ 2 luni de pe scenă.

Laura Lavric ajunge pe masa de operație

Laura Lavric, în vârstă de 77 de ani, trece prin momente cumplite și va ajunge pe masa de operații. Conform Cancan.ro, artista va suferi o operație la șold, la Spitalul de Ortopedie „Foișor”, din Capitală.

ADVERTISEMENT

Din cauza problemelor de sănătate din ultima perioadă, Laura Lavric s-a deplasat cu ajutorul unui cadru metalic, iar fanii s-au arătat îngrijorați pentru ea. Ea a recunoscut că se va opera, dar nu a dat și alte detalii despre intervenția chirurgicală la șold.

„Da, mă operez. Nu vreau să dau alte detalii”, a spus aceasta pentru sursa citată anterior. Artista va dispărea din lumina reflectoarelor pentru două luni.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a suferit aceeași intervenție

Și colega ei de breaslă, Elena Merișoreanu a suferit intervenții chirurgicale la ambele picioare. Solista avea dureri crunte și nu mai putea urca pe scenă. Ea mărturisea că nu a avut altă variantă.

„O viață întreagă tot în picioare, pe tocuri, nu-i ușor. E o viață grea, o luptă continuă. După ce m-am operat însă, sunt ca și nouă. Avem medici foarte buni în România. Inițial, am vrut să mă operez în America. Acolo însă, la un mare spital, am întâlnit un ortoped român, foarte cunoscut, care m-a sfătuit să apelez la medicii noștri, care sunt foarte buni”, spunea Elena Merișoreanu, potrivit Cancan.

ADVERTISEMENT

Laura Lavric s-a certat cu Angela Rusu

Anul trecut, Laura Lavric a avut un scandal-monstru cu Angela Rusu. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, artista de muzică de petrecere a criticat-o dur pe Laura Lavric, afirmând că este o prefăcută și invidioasă.

„A vorbit foarte urât la adresa mea. A zis că cine sunt eu? Că nu știu să cânt? M-a făcut în toate felurile. E cea mai prefăcută, îi vorbește pe toți artiștii. Vorbește foarte urât. Acum e cu tine la masă, iar apoi te-a bârfit în secunda doi.

ADVERTISEMENT

Oamenii nu sunt după cum îi vezi. Laura Lavric e perversă, rea, invidioasă. Doamna cântecului românesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă supărați? Oare ce caut aici lângă Măruță și sunt invitată de ani buni? Pentru că nu mă știe lumea?”, povestea Angela Rusu.

ADVERTISEMENT
Tags: