Fotbal international

Laurențiu Brănescu a fost dat afară de la HNK Gorica! Croații au anunțat transferul lui Ronaldo Deaconu

31.01.2019 | 17:46
Laurentiu Branescu a fost dat afara de la HNK Gorica Croatii au anuntat transferul lui Ronaldo Deaconu

Fostul portar al echipei Dinamo București, Laurențiu Brănescu, a fost dat afară de la echipa HNK Gorica, cu șase luni înainte să-i expire împrumutul de la Juventus Torino. Goalkeeperul în vârstă de 24 de ani nu a reușit să se impună la formația croată și se va întoarce la campioana Italiei, care cel mai probabil îl va împrumuta rapid la un alt club.

Laurențiu Brănescu a fost achiziționat de Juventus Torino la începutul anului 2011 de la CSM Râmnicu Vâlcea și l-a împrumutat în toți acești ani la formațiile Juve Stabia, Virtus Lanciano, Haladas, Omonia Nicosia, Dinamo București și HNK Gorica.

Laurențiu Brănescu a fost dat afară de la HNK Gorica

În vară, după ce a plecat de la Dinamo, Laurențiu Brănescu s-a întors la Torino acolo unde s-a antrenat și apoi s-a fotografiat alături de superstarul portughez Cristiano Ronaldo. El nu a rămas prea mult timp la Juventus pentru că a fost împrumutat la HNK Gorica, formație care l-a dat afară în această iarnă după ce nu a reușit să joace vreun meci, fiind de 14 ori rezervă.

În schimb, la HNK Gorica a ajuns mijlocașul Ronaldo Deaconu, pentru care gruparea croată a plătit 500.000 de euro clubului Concordia Chiajna. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani, care intrase în ultimele șase luni de contract cu formația ilfoveană, a semnat o înțelegere pe trei ani și jumătate cu ociupanta locului 5 în campionatul Croației și a fost prezentat oficial.

Ronaldo Deaconu la prezentarea oficială la HNK Gorica
Ronaldo Deaconu la prezentarea oficială la HNK Gorica

Transferul fusese anunțat de clubul Concordia Chiajna de joi seară, atunci când ilfovenii au mai făcut public transferul atacantului Paul Batin la echipa cipriotă Doxa Katokopia, acolo unde sunt legitimați Răzvan Tincu și Bogdan Mitrea, și rezilierea de comun acord a înțelegerii cu mijlocașul Dan Bucșa.