Sport

Laurenţiu Reghecampf a vizitat secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Arad. Cu ce donaţii contribuie

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a profitat de meciul echipei sale la Arad şi a făcut o vizită copiilor internaţi la Spitalul Judeţean.
14.08.2021 | 14:15
Laurentiu Reghecampf a vizitat sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Arad Cu ce donatii contribuie
Laurenţiu Reghecampf, vizită la Secţia de Pediatrie II de la Spitalul Judeţean din Arad.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova evoluează sâmbătă, de la ora 21:30, pe terenul formaţiei UTA Arad, în etapa a cincea din Liga 1. Cele două formaţii sunt despărţite de un singur punct în clasament, înaintea duelului direct.

Laurenţiu Reghecampf a vizitat copii bolnavi din Secţia de Pediatrie II

Cu mai multe ore înainte de startul partidei, Laurenţiu Reghecampf, antrenorului oltenilor, a profitat de deplasarea echipei sale la Arad şi a mers la Secţia de Pediatrie II a Spitalului Judeţean din localitate.

ADVERTISEMENT

Însoţit de Anamaria Nyeki Popa, coordonatoarea Asociaţiei Cetatea Voluntarilor, tehnicianul a făcut un tur al secţiei recent renovate şi a adus un zâmbet pe feţelor micilor suferinzi internaţi acolo.

Laurenţiu Reghecampf a lăsat şi un autograf pe unul dintre pereţii secţiei, pe care se găsesc şi alte semnături celebre.

ADVERTISEMENT
Autograful lui Reghe, la Secţia de Pediatrie II
Autograful lui Reghe, la Secţia de Pediatrie II

La finalul vizitei lui Reghecampf, Asociaţia Cetatea Voluntarilor a anunţat, prin intermediul paginii sale de Facebook, faptul că  Reghecampf şi echipa sa vor dona toate paturile necesare dotării aripii ce urmează să fie reabilitată.

UTA Arad – Universitatea Craiova, în etapa 5

Universitatea Craiova va încerca la Arad să obţină prima victorie în deplasare din acest sezon de Liga 1. Oltenii au un singur meci afară, pierdut 1-4 la FCSB. După patru jocuri, Craiova a strâns 6 puncte (două victorii şi două înfrângeri).

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, UTA Arad are 5 puncte, o victorie, două remize şi o înfrângere. Ambele rezultate de egalitate au fost consemnate pe teren propriu, 0-0 cu Farul şi 1-1 cu FCSB.

Gică Popescu şi Tibi Curt, demers similar

Laurenţiu Reghecampf nu este singurul om de fotbal care a vizitat Secţia de Pediatrie II. Înainte de partida UTA Arad – Farul, Gică Popescu şi Tiberiu Curt au făcut şi ei o vizită copiilor bolnavi.

ADVERTISEMENT

Cei doi oficiali ai Farului au adus mai multe cadouri micilor suferinzi şi le-au lăsat ca amintire autografe pe peretele Secţiei de Pediatrie II.

Cetatea Voluntarilor, proiecte ambiţioase pentru copii

Secţia Pedriatrie II din Spitalul Judeţean Arad a fost renovată recent prin eforturile Asociaţiei Cetatea Voluntarilor. Întregul proces de reamenajare a fost finanţat din donaţii.

Cetatea Voluntarilor este implicată direct în prcesul de renovare a mai multor obiective destinate copiilor din Arad. Se lucrează la secţia de Radiologie Copii din cadrul aceluiaşi spital, dar şi la cabinete medicale sau unităţi de învăţământ pentru cei mici.

 

 

 

ADVERTISEMENT