Sport

Dan Șucu, prima reacție după trecerea lui Daniel Niculae de la suspect la inculpat în dosarul materialelor pirotehnice de la Rapid: „Vom avea o ședință”

Dan Șucu a oferit o primă reacție după ce Daniel Niculae, președintele Rapidului, este urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice de la Rapid.
26.04.2024 | 17:40
Dan Sucu prima reactie dupa trecerea lui Daniel Niculae de la suspect la inculpat in dosarul materialelor pirotehnice de la Rapid Vom avea o sedinta
Dan Șucu a reacționat în premieră după schimbările în cazul lui Daniel Niculae în dosarul materialelor pirotehnice de la Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a oferit prima reacție după ce Parchetul de pe lângă Tribunalul București a anunțat urmărirea penală a lui Daniel Niculae, președintele Rapidului, în dosarul „Pyro” de la Rapid. Acționarul majoritar din Giulești a anunțat că urmează să dezbată schimbările în cadrul unei ședințe.

Dan Șucu, prima reacție după trecerea lui Daniel Niculae de la suspect la inculpat în dosarul materialelor pirotehnice de la Rapid: „Vom avea o ședință”

Daniel Niculae este urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice de la Rapid. În primă fază, președintele Rapidului a fost trecut ca suspect. Anunțul a fost făcut de Parchet în cursul zilei de vineri, 26 aprilie.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a anunțat că va avea loc o ședință în care se va dezbate noua calitate pe care Daniel Niculae a căpătat-o în dosarul „Pyro” de la Rapid. Totuși, acționarul majoritar din Giulești susține că problemele principale ale clubului în acest moment sunt cele de natură sportivă.

„Am văzut ce a apărut legat de acel dosar. Vom avea o ședință, în care vom discuta și despre acest lucru. Acum, însă, ceea ce ne supără pe noi, acționarii, cel mai mult este latura sportivă. 

ADVERTISEMENT

„Daniel Niculae are o responsabilitate foarte mare pe zona sportivă. Trebuie să răspundă”

Acolo am avut de suferit și acolo trebuie să intervenim. Cei din club susțin că lucrurile privind organizarea sunt în regulă, dar eu, personal, sunt nemulțumit.

Cred că putem fi mult mai bine organizați. Iar Daniel Niculae, ca președinte, are o responsabilitate foarte mare pe zona sportivă și trebuie să răspundă și să găsim soluțiile potrivite.

ADVERTISEMENT

Cât despre partea cu acel dosar, cred că deocamdată mai poate aștepta până la ședința de săptămâna viitoare, când vom dezbate și acel subiect. Prioritatea noastră este latura sportivă”, a declarat Dan Șucu, potrivit ProSport.

Daniel Niculae, urmărit penal! Liviu Ungurean ar putea rămâne în continuare după gratii

Pe lângă schimbarea calității de la suspect la inculpat al lui Daniel Niculae în dosar, procurorii au anunțat că Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, șeful Peluzei Nord a Rapidului, ar putea rămâne în continuare după gratii.

ADVERTISEMENT

„În fapt, în sarcina primului inculpat s-a reținut că, în data de 14.03.2024 a deținut fără drept mai multe materiale pirotehnice la adresa de reședință, după cum urmează :

– 34 cutii inscripționate „Triplex Stroboskop 90 Sek”, cat. F2, a câte 3 buc. articole pirotehnice tip stroboscop fiecare – total 102 buc.;

– 1 buc. articol pirotehnic sub formă de cilindru, inscripționat „Enigma Fireworks” – CACTUS RAIN;

– 31 buc. articole pirotehnice sub formă de cilindru, neinscripționate, la exterior fiind din carton de culoare maro;

– 14 cutii a câte 10 buc. articole pirotehnice fiecare tip petarde luminoase inscripționate „Pyro Boom 2 – Flash Banger – petardă luminoasă”, cat. F4 – total 140 buc.

– 23 buc. articole pirotehnice sub formă de cilindru, culoare verde, inscripționate „Pirotecnica Manna” KL F2/NR REJ 2806-F2-001191;

– 6 buc. articole pirotehnice tip torță, culoare albă, cu capace în laterale de culoare roșie și verde, inscripționate pe capace „FDF”;

– 14 buc. articole pirotehnice tip torță, formă cilindrică, inscripționate „Pirotecnica Manna – Torcia Manna”, KL T1 NEC”.

ADVERTISEMENT