Life

Lavinia Pîrva, criticată dur de fani pentru cum s-a îmbrăcat la un eveniment: “Dacă nici Bănică nu mai știe ce ține acasă”

Lavinia Pîrva a fost criticată dur de fani pentru ținuta pe care a îmbrăcat-o la un eveniment. Ce i-au reproșat internauții soției lui Ștefan Bănică Jr.
11.04.2024 | 15:14
Lavinia Pirva criticata dur de fani pentru cum sa imbracat la un eveniment Daca nici Banica nu mai stie ce tine acasa
Lavinia Pîrva a fost criticată de fani pentru cum a apărut la un eveniment. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a fost criticată dur de fani pentru cum a apărut îmbrăcată la un eveniment recent. Aceștia i-au lăsat mai multe comentarii pe rețelele sociale, unde au pus-o la zid pentru ținuta purtată.

Lavinia Pîrva, criticată dur de fani pentru cum a apărut îmbrăcată la un eveniment

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva sunt căsătoriți din 2017 și au împreună un fiu. Cei doi sunt discreți atunci când vine vorba despre viața personală, iar soția artistului preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva este și ea cântăreață și are diverse evenimente unde susține concerte. Recent, vedeta a postat o fotografie de la un eveniment la care a fost chemată să cânte.

Artista a optat pentru o ținută neagră, mulată și scurtă, cu un decolteu generos, dar și un sacou strălucitor. De asemenea, soția lui Ștefan Bănică a purtat niște cizme negre și un trandafir în piept.

ADVERTISEMENT

Deși mulți au lăudat-o pentru felul în care arată, au fost și persoane care au criticat-o pentru această apariție. Unii utilizatori au considerat că ținuta nu este una potrivită.

“Ce ținută indecentă”, “Dacă nu cântă îmbrăcată așa, nu are succes? Bănică, tu nu vezi cum pleacă îmbrăcată de acasă Lavinia?”, “Dacă nici Bănică nu mai știe ce ține acasă…”, “Lucrarea lui Ștefan al lui Bănică!”

ADVERTISEMENT

“Măcar Bănică are pe ce pune mâna… de cântat, cântă el dacă are chef”, “A confundat scena!”, “Asta a vrut Bănică”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți, la clipul video postat pe Tik Tok.

Pe de altă parte, alte persoane au admirat-o pe cântăreață pentru cum se menține la 39 de ani, având o siluetă de invidiat. Vedeta este în formă maximă și are câteva postări de la sala de fitness.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva, comparată cu Andreea Marin

Unele persoane au spus că Lavinia Pîrva seamănă foarte mult cu Andreea Marin, cu care Ștefan Bănică Jr. a fost căsătorit timp de șapte ani, până în 2013.

“Oricât va încerca, nu o va egala la eleganță (și nu mă refer doar la cea vestimentară) pe Andreea Marin”, “Este sora Zânei, că seamănă?”, au mai scris utilizatorii.

De altfel, nu este pentru prima dată când internauții le compară pe cele două. Utilizatorii au dezbătut pe internet, acum ceva timp, care dintre cele două vedete arată mai bine.

ADVERTISEMENT