Life

Lux și opulență. Cum arată casa în care locuiesc Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva. Vila are grădină și piscină și se află în centrul Bucureștiului

Cum arată casa în care locuiesc Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva. Vila este situată în centrul Bucureștiului și are grădină, dar și piscină.
14.02.2024 | 11:17
Lux si opulenta Cum arata casa in care locuiesc Stefan Banica si Lavinia Pirva Vila are gradina si piscina si se afla in centrul Bucurestiului
Cum arată vila în care locuiesc Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Casa în care locuiesc Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva este una spectaculoasă, aflată în centrul Bucureștiului. Vila este înconjurată de grădină, având și o piscină.

Cum arată casa în care locuiesc Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva. Are grădină și piscină

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează un cuplu de ani buni, iar împreună au un fiu în vârstă de aproape 5 ani. Cei doi sunt foarte discreți atunci când vine vorba despre viața personală. De altfel, căsătoria lor a fost ferită de ochii publicului.

ADVERTISEMENT

Cei doi trăiesc într-o vilă spectaculoasă aproape de centrul Capitalei, care are și piscină. Ștefan Bănică și partenera lui de viață nu au făcut niciodată un tur al locuinței, fiind amândoi firi discrete. Au fost momente, însă, când au mai postat imagini din casă.

Vila cuplului este situată în Sectorul 2 din București. Grădina care o înconjoară este spectaculoasă, iar arhitectura este una elegantă, dar conține și elemente ale stilului cozy, în același timp.

ADVERTISEMENT

Curtea are, de asemenea, și o piscină, acolo unde cântărețul și familia lui își pot petrece zilele însorite de vară. Însă nu doar exteriorul vilei este spectaculos.

Încă de la intrarea în casă, în living, se află un pian, acolo unde Ștefan Bănică Jr. cântă de multe ori. După cum se observă din imaginile postate de artist și de soția sa, locuința este decorată într-un stil modern, în nuanțe de crem, cu detalii aurii.

ADVERTISEMENT

Totodată, se mai pot vedea și obiecte inedite de decor, inspirate din Antichitate. Vila are subsol, parter și etaj, dar și mansardă. Locuința are o suprafață de 200 de metri pătrați.

Împreună cu grădina și cu garajul, întreaga suprafață este de 300 de metri pătrați. Nu se știe care este prețul vilei, însă nu este, cu siguranță, unul mic, din moment ce este amplasată într-o zonă centrală.

ADVERTISEMENT

Locuința are o suprafață mare, o grădină frumos amenajată, mai multe camere și elemente de decor moderne. Astfel, nu poate fi vorba despre un preț tocmai accesibil.

Vila Ștefan Bănică Jr Lavinia Pîrva
Vila în care locuiesc Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva. Suraa foto: Instagram, Colaj Fanatik

Care e diferența de vârstă dintre Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar împreună se bucură de familia pe care și-au întemeiat-o. Deși între ei este o anumită diferență de vârstă, acest lucru nu constituie o problemă.

Îndrăgitul cântăreț are 56 de ani, în timp ce partenera sa de viață are 39. Diferența de vârstă dintre cei doi este, astfel, de 17 ani. Căsătoria celor doi a fost una cu adevărat memorabilă.

Cei doi și-au unit destinele în Bulgaria, în 2017, înconjurați doar de persoanele apropiate, iar evenimentul a reprezentat o mare bucurie atât pentru ei, cât și pentru cei dragi.

“Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni.

Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste”, a dezvăluit Lavinia Pîrva pentru Viva, acum ceva timp.

ADVERTISEMENT