Life

Lavinia Pîrva și Andreea Marin, subiect de ceartă pe internet: ”Cine e cea mai frumoasă?”

Lavinia Pîrva și Andreea Marin au ajuns să fie subiect de ceartă pe internet. Se pare că nu puțini sunt cei care le compară pe cele două vedete.
01.02.2024 | 15:17
Lavinia Pirva si Andreea Marin subiect de cearta pe internet Cine e cea mai frumoasa
Lavinia Pîrva și Andreea Marin, subiect de ceartă pe internet. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva și Andreea Marin au ajuns fără să vrea în centrul unor discuții pe internet. Există fani de ambele părți, însă se pare că fiecare în parte vrea să își spună punctul de vedere.

Lavinia Pîrva și Andreea Marin, subiect de ceartă pe internet

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr au divorțat în urmă cu zece ani. Cei doi au împreună o fată, pe Violeta. Iar după separare, fiecare dintre ei și-a văzut mai departe de viață. Astfel, Ștefan Bănică Jr formează un cuplu cu Lavinia Pîrva.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Andreea Marin are o relație de ani buni cu Adrian Brâncoveanu, iar cei doi se înțeleg de minune și se completează reciproc. Nu de puține ori s-a întâmplat însă să existe comparații între Lavinia Pîrva și Andreea Marin.

Fanii cred că cele două au destul de multe în comun când vine vorba de aspectul fizic. Drept urmare, își spun punctul de vedere. Deși în realitate, între cele două vedete nu există nicio rivalitate, fanii simt nevoia să mai intervină din când în când.

ADVERTISEMENT

Exemplu este schimbul de replici care a izbucnit pe contul de socializare al soției lui Ștefan Bănică Jr. Lavinia Pîrva a publicat o fotografie din cabinetul medicului estetician, în timp ce se privea în oglindă. Iar cei care o urmăresc cu drag au ținut să îi facă complimente.

Ce comentariu a primit Lavinia Pîrva

Unul dintre ele însă nu a trecut neobservat. O fană a Andreei Marin a ținut să sublinieze faptul că Zâna este cu mult mai frumoasă decât Lavinia Pîrva. Iar comentariul și răspunsul chiar au ieșit în evidență.

ADVERTISEMENT

„Întrebare: Oglindă, oglinjoară… cine e cea mai frumoasă în țară? Răspuns: Andreea Marin!”, a fost schimbul de replici pe care cele două urmăritoare ale Laviniei Pîrva l-au avut la postarea vedetei.

Menționăm faptul că recent, Andreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică Jr. Cei doi s-au separat definitiv în urmă cu zece ani. Și se pare că în timpul mariajului, vedeta nu a fost deloc fericită.

ADVERTISEMENT

Chiar ea a recunoscut că trecea printr-o depresie. Acela a fost momentul în care și-a dat seama că este nevoie de o schimbare. Totodată, vedeta le-a recomandat și altor persoane să își asculte organismul atunci când au insomnii sau se trezesc cu lacrimi în ochi, fără niciun motiv.

„Eram nefericită! Depresia e o boală, dar nu a avut legătură cu copilăria (n.r. – când și-a pierdut mama). Am avut destule necazuri la maturitate ca să știu că nu avea legătură cu copilăria.

Aș vrea ca oamenii să știe (n.r. – când au depresie), să fie un semnal de alarmă când încep să aibă insomnii, să se trezească dimineața cu lacrimi în ochi, fără să se întâmple nimic, abia te trezești și deja simți că sufletul îți plânge”, povestea vedeta într-un podcast.

ADVERTISEMENT