Life

leana Sterp, dezvăluire neașteptată despre Adda. Ce crede despre artistă: „Nu înțeleg”

Ileana Sterp le-a spus tuturor urmăritorilor de pe internet ce părere are despre Adda. Dezvăluirile făcute de sora lui Culiță.
03.08.2023 | 11:54
leana Sterp dezvaluire neasteptata despre Adda Ce crede despre artista Nu inteleg
Ce părere are Ileana Sterp despre Adda. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adda este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, atât de oamenii de rând, cât și de alți oameni publici. Printre numele celebre care o urmăresc și îi ascultă muzica, se numără și Ileana Sterp, iar sora lui Culiță a spus sincer ce părere are despre ea.

Ce părerea are Ileana Sterp despre Adda

Atât Adda, cât și Ileana Sterp sunt două femei urmărite și apreciate în România. Amândouă sunt admirate pentru felul lor de a fi, naturalețe și stil de viață. Recent, însă, sora lui Culiță Sterp, care a devenit mamă pentru a doua recent, a făcut o dezvăluire neașteptată pe internet.

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp a explicat că de mult timp îi ascultă muzica artistei, iar piesele sale îi ajung pe suflet, dar cu toate acestea nu era la curent cu postările acesteia din mediul online. A descoperit după o mărturisire emoționantă a Addei.

„Iubesc muzica Addei și chiar nu înțeleg cum de nu o urmăream pe insta. Mi-a apărut postarea asta și am citit descrierea care e… ziceți voi. Ești o minunată și jumătate Adda”, a scris Ileana Sterp în social media.

ADVERTISEMENT

Ce declarație a Addei a emoționat-o pe sora lui Culiță Sterp

Ileana Sterp făcea referire la textul scris de Adda cu ocazia împlinirii a șapte de la nunta cu Cătălin. Cu toate că acum are o familie împlinită și unită, vedeta a recunoscut că nu i-a fost ușor, dar nici nu se teme să o ia de la zero. 

Adda rememorat toate schimbările prin care a trecut de-a lungul timpului, dorind să le ofere un tribut femeilor care nu își neglijează cariera atunci când devin mame și încearcă să împace viața de familie cu cea profesională.

ADVERTISEMENT

„Am aflat apoi că viață de familie este un carousel. Îmi venea să fug în lume uneori și să urlu în pădure cu lupii, dar nu am avut de ales decât să rămân și să repar tot ce se strică. Să o iau din nou și din nou de la capăt.

Din iubire și pentru iubire. Să fii mama, artist, nevasta. Iubita, amanta și menajeră. Să fii sexy, business și creativă. Să pui hainele la dungă și în degrade în șifonier și să faci și versuri pe care să le cânte toată țară e o provocare”, a spus Adda pe internet. 

ADVERTISEMENT

Așa că această postare e pentru voi, femeile din aceeași barcă cu mine. Care sunteți pentru familie! Care nu aveți cea mai șmecheră geantă dar aveți un aragaz super. Și un frigider șmecher. Și o casă în care miroase a iubire! Ar trebui să bem toate un pahar de vin, împreună. Să ne îmbătăm și să ne dăm câte o medalie! Că o merităm!”, a continuat artista pe care Ileana Sterp o admiră.

ADVERTISEMENT