Life

Legătura nebănuită între Jador și Carmen Harra: “Nu este un suflet de om să moară oricum”

Legătura nebănuită între Jador și Carmen Harra. Ce a spus celebra prezicătoare despre artist și problemele de sănătate pe care le are.
27.07.2023 | 10:59
Legatura nebanuita intre Jador si Carmen Harra Nu este un suflet de om sa moara oricum
Legătura nebănuită între Jador și Carmen Harra. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Legătura nebănuită între Jador și Carmen Harra. Celebra prezicătoare este cea care a spus ce legătură este întrea ea și cântăreț.

Legătura nebănuită între Jador și Carmen Harra

Între Jador și Carmen Harra există o legătură pe nebănuită. Cei doi sunt născuți în aceeași zi, doar că la o distanță de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, cei doi sunt similari din multe puncte de vedere. Unul dintre aspectele la care se aseamănă este puterea de care dă dovadă în orice situație din viața lor.

Carmen Harra a făcut referire și la problemele de sănătate ale lui Jador și a spus că nu există o viziune ca Jador să își piardă viața de tânăr, ci va mai trăi mulți ani de acum înainte.

ADVERTISEMENT

“Eu, când mi-ai dat data nașterii am zis: ce coincidență că nimic nu e întâmplător. Eu sunt născută în 25 martie 1955, el este născut în 25 martie 1995. S-a născut cu 40 de ani după mine, exact în aceeași zi, exact în aceeași lună.

Noi suntem foarte puternici, acesta nu este un suflet de om să moară oricum, pentru mulți ani în viitor”, a explicat Carmen Harra, la WOWnews.

ADVERTISEMENT

Jador, probleme grave de sănătate

Jador a speriat pe toți fanii după ce anunțase că are probleme de sănătate. El a primit o veste cruntă de la medici, cum că este suspect de cancer de colon.

Carmen Harra spune că artistul a primit un diagnostic greșit și că problema lui Jador este una de tip digestiv. Ea recomanda ca Jador să facă mai multe teste și să viziteze mai mulți medici. În orice caz, celebra prezicătoare spune că Jador va trece cu bine peste această cumpănă din viața lui.

ADVERTISEMENT

“Problema lui este digestivă. Problema lui este între esofag, stomac, intestin. Acolo e problema lui, dar mai e și ceva legat de ce se întâmplă în sânge.

Vreau să primească tratamentul medical pe care îl merită pentru că nu este tratat așa cum trebuie. Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropo de sistemul medical”, a spus acesta pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: