Life

Clarvăzătoarea Carmen Harra, previziuni sumbre pentru omenire. ”Poată să țină până în anul 2033”

Carmen Harra avertizează omenirea că va trece printr-un purgatoriu care va ține până în anul 2033. Ce se întâmplă în următorul deceniu.
15.07.2023 | 12:18
Clarvazatoarea Carmen Harra previziuni sumbre pentru omenire Poata sa tina pana in anul 2033
Carmen Harra face previziuni. Ce se întamplă în urmatorul deceniu
ADVERTISEMENT

Carmen Harra face previziuni sumbre pentru omenire în următorul deceniu. Iată cum va arăta lumea, în viziunea prezicătoarei în următorul deceniu. Carmen Harra este cea care a prezis atât pandemia de coronavirus cu doi ani înainte, cât și războiul de la granița noastră. De data aceasta, Carmen Harra a revenit cu o nouă previziune sumbră pentru întreaga omenire.

Carmen Harra previziuni sumbre pentru omenire. Ce se va întâmpla în următorul deceniu?

Carmen Harra a dat de înțeles că omenirea nu se va mai confrunta cu pandemia de coronavirus. Pe de altă parte, aceasta a avertizat că ne vom confrunta cu alte pandemii, sub formă de alte virusuri. Din fericire, situația nu va fi la fel de gravă pentru că virusurile sunt mult mai puțin periculoase. Totuși, aceasta a menționat că virusurile respective sunt mai contagioase.

ADVERTISEMENT

Carmen Harra a avertizat ca va urma o pandemie, un război, iar acum susține că va urma o prăbușire economică uriașă. Cunoscuta prezicătoare a dezvăluit că una dintre problemele majore ale omenirii va fi criza economică. În opinia ei, oamenii își vor pierde locurile de muncă, șomajul va crește, economia va fi la pământ.

“Am vorbit despre colapsul bancar de vreo 20 de ani, când părea absolut imposibil. Iată că au venit vremurile acestea. O să vedem schimbări foarte mari, în special în anii care urmează. Din vara acestui an, până în 2029 se va schimba sistemul monetar. Acest sistem este afectat grav de o perioadă, dă semne de îmbătrânire. Trebuie revigorat, transformat, schimbat”, a susținut Carmen Harra la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Carmen Harra: “Omenirea trece printr-un purgatoriu”

Celebra prezicătoare a declarat că omenirea, la ora actuală, trece printr-un purgatoriu. Am putea intra într-o altă etapă de evoluție începând cu anul 2033. În acel an se va înregistra un progres, până atunci lucrurile o vor lua doar în direcție descendentă.

„Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033. Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progresul nostru spiritual”, a spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: