Life

Ce probleme de sănătate are, de fapt, Jador. S-a spus că ar suferi de o boală nemiloasă, dar adevărul e altul

Cu ce necazuri medicale se confruntă, în realitate, Jador. S-a vehiculat o afecțiune gravă, însă realitatea este cu totul alta.
17.06.2023 | 12:01
Ce probleme de sanatate are de fapt Jador Sa spus ca ar suferi de o boala nemiloasa dar adevarul e altul
Cu ce necazuri medicale se confruntă, în realitate, Jador. S-a vehiculat o afecțiune gravă, însă realitatea este cu totul alta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce probleme de sănătate are, de fapt, fostul concurent de la Survivor România 2021. S-a spus că ar suferi de o boală nemiloasă, dar adevărul e altul. Un prieten extrem de apropiat a lămurit situația îndrăgitului manelist.

Cu ce necazuri medicale se confruntă, în realitate, Jador. S-a vehiculat o afecțiune gravă, însă realitatea este cu totul alta

Cu ce necazuri medicale se confruntă, în realitate, Jador, după ce a apărut pe patul de spital. S-a vehiculat o afecțiune gravă, însă realitatea este cu totul alta. Cântărețul nu are, din fericire, nicio boală în fază terminală.

ADVERTISEMENT

Amicul său apropiat, Bogdan Mocanu, a mărturisit că vedeta are o problemă care îi afectează corzile vocale, motiv pentru care va trebui să fie supus de urgență unei intervenții chirurgicale. Nu se știe când va avea loc operația.

„Jador are o problemă de la esofag în jos până în stomac. Nu știu exact din care capăt pleacă problema. Cert este că trebuie să se opereze, asta este cel mai important pentru el. Îi sunt afectate corzile vecale.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă va putea să revină pe scenă, dacă recuperarea este ok, bănuiesc că da. Sper ca cariera lui muzicală să nu se oprească aici. Avem atâția oameni de încântat, eu cu versurile, iar el cu vocea lui.

Chiar sper să nu se întâmple nimic. Acesta ar fi un moment în care să vă faceți o cruce sau să vă gândiți frumos la prietenul nostru, la Jador”, a spus fostul concurent de la Puterea Dragostei pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Jador, necazuri pe bandă rulantă

Jador se confruntă cu necazuri pe bandă rulantă în ultima perioadă. Cântărețul de muzică de petrecere nu ajunge pentru prima oară pe mâinile doctorilor, în luna aprilie fiind internat, de asemenea, într-o unitate medicală.

Fostul Faimos de la Survivor Românai 2021 a avut probleme de sănătate și la finalul anului trecut, însă de fiecare dată și-a asigurat fanii că totul este în regulă. Din păcate, artistul nu a fost ocolit de necazuri nici în alte direcții.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an și-a distrus autoturismul de lux într-un accident rutier. Jador a trecut prin clipe de coșmar după ce i-a ieșit în drum un cal pe care nu a reușit să-l evite. A fost implicat într-un accident și în anul 2021.

ADVERTISEMENT