Life

Lenovo lansează telefonul care poate fi încărcat complet în 23 de minute. Ce preț are Motorola Edge 40 Pro

Telefonul care poate fi încărcat complet în 23 de minute a fost lansat de Lenovo. Cât costă Motorola Edge 40 Pro la noi în țară.
05.04.2023 | 11:01
Lenovo lanseaza telefonul care poate fi incarcat complet in 23 de minute Ce pret are Motorola Edge 40 Pro
Telefonul care poate fi încărcat complet în 23 de minute, lansat de Lenovo. Foto Colaj FAantik / Motorola.com
ADVERTISEMENT

Lenovo lansează telefonul care poate fi încărcat complet în doar 23 de minute. Iată ce preț are Motorola Edge 40 Pro, abia lansat în România și în lume.

Telefonul care poate fi încărcat complet în 23 de minute, lansat de Lenovo

Noul telefon de la Lenovo poate fi achiziționat în culoarea interstellar black și prețul acestuia este de 4199 de lei. El poate fi achiziționat din magazinele partenere Motorola.

ADVERTISEMENT

Telefonul vine cu un design curbat pentru un confort sporit, după cum se arată pe site-ul companiei. Acesta are „o simetrie perfectă” și este confortabil atunci când este ținută mâna. De asemenea, designul curbat face telefonul mai greu de a ne cădea din mână.

„Proiectat într-o simetrie perfectă, telefonul edge 40 pro este plăcut la atingere și confortabil atunci când este ținut în mână. Sticla mată antireflex de pe spate conferă o senzație plăcută la atingere, în timp ce sticla Corning® Gorilla® Glass Victus® protejează ecranul cu margini insesizabile împotriva zgârieturilor și impactului”, scrie Motorola despre noul telefon.

ADVERTISEMENT

Totodată, datorită noului noului aspect al telefonului de la Lenovo, acesta va fi protejată împotriva zgârieturilor. Telefonul are protecție la scufundarea în apă, dar este protejat și împotriva expunerii la praf, murdărie și nisip.

„Protecție la scufundarea în apă conform standardului IP68. Telefonul tău este proiectat să facă față expunerii la praf, murdărie și nisip, chiar și la scufundarea în apă de mică adâncime timp de 30 de minute”, mai precizează compania.

ADVERTISEMENT

Telefonul care se încarcă în 23 de minute. Cât ține bateria, de fapt

Telefonul Motorola Edge 40 Pro are tehnologia de încărcare rapidă turbo Power la 125 w. Telefonul are o autonomie a bateriei de 30 de ore și el se încarcă în doar 23 de minute.

Noul telefon Motorola are trei camere care pot captura „detalii incredibile”, după cum se arată pe site-ul companiei. Pot fi inclusiv filmate videoclipuri de calitate cinematografică, se laudă Lenovo. Telefonul are disponibilă și funcția de stabilizare optică a imaginii pentru fotografii clare.

ADVERTISEMENT

Noul telefon de la Motorola are multe caracteristici de securitate, anume ThinkShield, Moto Secure și Family Space. Toate acestea îl fac mai sigur împotriva malware-ului, phishing-ului și a altor amenințări, și creează inclusiv un spațiu sigur pentru ca telefonul să fie folosit de copii.

ADVERTISEMENT
Tags: