Life

Ce credință are, de fapt, Maia Morgenstern: „Părinții au fost atei, bunicii, profund religioși”

Maia Morgenstern, declarații emoționante despre familie și datini religioase. Dezvăluirile actriței din Patimile lui Hristos.
04.05.2024 | 10:26
Ce credinta are de fapt Maia Morgenstern Parintii au fost atei bunicii profund religiosi
Maia Morgenstern, declarații despre credință și familie. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Maia Morgenstern a vorbit înainte de Paștele ortodox despre familie, credință și regretă. Deși se informează despre datinile bisericești, marea actriță a crescut sărbătorind altfel Sărbătorile Pascale.

Maia Morgenstern, detalii despre copilărie

Maia Morgenstern, cunoscută în toată lumea pentru rolul din Patimile lui Hristos, a crescut într-o familie evreiască, cu bunici foarte religioși, dar cu părinți atei. Astfel că, acum încearcă să-și înțeleagă mai bine copiii și alegerile pe care aceștia le fac.

ADVERTISEMENT

„În copilărie sărbătoream Pesha, Paștele evreiesc. Părinții mei au fost atei, asta țin minte bine. Părinții au fost atei, bunicii, profund religioși. Pentru asta, fac o paranteză, încerc să înțeleg drumurile pe care aleg să meargă copiii mei.

Încerc, nu totdeauna reușesc. Chiar dacă părinții mei au fost atei, asta nu înseamnă că nu vorbea despre semnificația sărbătorii”, a declarat Maia Morgenstern într-un interviu acordat pentru Spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Deși părinții săi nu au fost oameni religioși, mama marii actrițe i-a făcut o promisiune bunicii paterne, aceea de a sărbători Paștele evreiesc așa cum se vine, lucru care s-a întâmplat ani la rând.

„Și asta țin minte, mama a promis bunicii paterne, că orice s-ar întâmpla și orice ar fi, orice schimbări sau conjunctură ar putea interveni, în casa noastră, cu ocazia sărbători de Pesha nu va lipsi de pe masa mațot (n.r. preparat tradițional israelian).

ADVERTISEMENT

Și apoi, când m-am făcut mai mare, și 4 pahare de vin. Eu nu sunt exigentă cu ceea ce privesc datinile, obiceiurile religioase. Dar, cu toată seriozitatea, cu toată responsabilitatea și sufletul deschis, mă informez. Știu și îi voi lăsa pe cei înțelepți să spună mai multe”, a adăugat Maia Morgenstern.

Care este durerea actriței

Maia Morgenstern a dezvăluit și care este una dintre marile sale dureri. Actrița și-ar fi dorit ca mama sa să ducă o viață mai bună. Chiar dacă cea care i-a dat viață nu s-a plâns niciodată, știe că nu i-a fost deloc ușor.

ADVERTISEMENT

„Da, sunt convinsă, cred, știu, simt, că mama ar fi meritat o viața mai bună. Mama a fost foarte fericită cu destinul ei, nu am auzit-o o dată plângându-se, plângând am văzut-o, rarisim. Excedată, obosită, furioasă și asta se întâmpla rarisim, cred că o ajuta umorul familia mea, familia arabă, a fost de un umor cu totul ieșit din comun și uneori făceau haz de necaz, aveau un talent cu totul special.

Acum, dacă mă uit în urmă, cred că mama ar fi meritat, deși subliniez, și-a asumat existența, destinul, așa. De victimizat nu s-a victimizat niciodată. Cred că avea și multe taine mama, ce au funcționat până în ultimul moment ca taine”, a completat Maia Morgenstern.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și...
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și de ce regimul a ascuns, inițial, moartea sa
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza...
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza celor care îşi fac selfie-uri
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie....
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf....
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi
Cutremur total pentru fanii Las Fierbinți. Nimeni nu voia să audă trista veste
Cutremur total pentru fanii Las Fierbinți. Nimeni nu voia să audă trista veste
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și...
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau! În loc de nuntă, acum familiile se pregătesc de înmormântare
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Zodiile care au karma de partea lor marți, 21 mai. Oricine le-a greșit...
Zodiile care au karma de partea lor marți, 21 mai. Oricine le-a greșit le va cere iertare în genunchi