Life

Ce credință are, de fapt, Maia Morgenstern: „Părinții au fost atei, bunicii, profund religioși”

Maia Morgenstern, declarații emoționante despre familie și datini religioase. Dezvăluirile actriței din Patimile lui Hristos.
04.05.2024 | 10:26
Ce credinta are de fapt Maia Morgenstern Parintii au fost atei bunicii profund religiosi
Maia Morgenstern, declarații despre credință și familie. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Maia Morgenstern a vorbit înainte de Paștele ortodox despre familie, credință și regretă. Deși se informează despre datinile bisericești, marea actriță a crescut sărbătorind altfel Sărbătorile Pascale.

Maia Morgenstern, detalii despre copilărie

Maia Morgenstern, cunoscută în toată lumea pentru rolul din Patimile lui Hristos, a crescut într-o familie evreiască, cu bunici foarte religioși, dar cu părinți atei. Astfel că, acum încearcă să-și înțeleagă mai bine copiii și alegerile pe care aceștia le fac.

ADVERTISEMENT

„În copilărie sărbătoream Pesha, Paștele evreiesc. Părinții mei au fost atei, asta țin minte bine. Părinții au fost atei, bunicii, profund religioși. Pentru asta, fac o paranteză, încerc să înțeleg drumurile pe care aleg să meargă copiii mei.

Încerc, nu totdeauna reușesc. Chiar dacă părinții mei au fost atei, asta nu înseamnă că nu vorbea despre semnificația sărbătorii”, a declarat Maia Morgenstern într-un interviu acordat pentru Spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Deși părinții săi nu au fost oameni religioși, mama marii actrițe i-a făcut o promisiune bunicii paterne, aceea de a sărbători Paștele evreiesc așa cum se vine, lucru care s-a întâmplat ani la rând.

„Și asta țin minte, mama a promis bunicii paterne, că orice s-ar întâmpla și orice ar fi, orice schimbări sau conjunctură ar putea interveni, în casa noastră, cu ocazia sărbători de Pesha nu va lipsi de pe masa mațot (n.r. preparat tradițional israelian).

ADVERTISEMENT

Și apoi, când m-am făcut mai mare, și 4 pahare de vin. Eu nu sunt exigentă cu ceea ce privesc datinile, obiceiurile religioase. Dar, cu toată seriozitatea, cu toată responsabilitatea și sufletul deschis, mă informez. Știu și îi voi lăsa pe cei înțelepți să spună mai multe”, a adăugat Maia Morgenstern.

Care este durerea actriței

Maia Morgenstern a dezvăluit și care este una dintre marile sale dureri. Actrița și-ar fi dorit ca mama sa să ducă o viață mai bună. Chiar dacă cea care i-a dat viață nu s-a plâns niciodată, știe că nu i-a fost deloc ușor.

ADVERTISEMENT

„Da, sunt convinsă, cred, știu, simt, că mama ar fi meritat o viața mai bună. Mama a fost foarte fericită cu destinul ei, nu am auzit-o o dată plângându-se, plângând am văzut-o, rarisim. Excedată, obosită, furioasă și asta se întâmpla rarisim, cred că o ajuta umorul familia mea, familia arabă, a fost de un umor cu totul ieșit din comun și uneori făceau haz de necaz, aveau un talent cu totul special.

Acum, dacă mă uit în urmă, cred că mama ar fi meritat, deși subliniez, și-a asumat existența, destinul, așa. De victimizat nu s-a victimizat niciodată. Cred că avea și multe taine mama, ce au funcționat până în ultimul moment ca taine”, a completat Maia Morgenstern.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților