Sport

Leo Messi, surprins în supermarket la sosirea în SUA. Imagini virale. Foto

Leo Messi a fost surprins în supermarket la scurt timp după sosirea în SUA. Imaginile cu fotbalistul argentinian au ajuns virale.
14.07.2023 | 15:06
Leo Messi a fost surprins la supermarket în SUA. Foto: Twitter.
ADVERTISEMENT

Leo Messi și familia sa s-au mutat în SUA, după ce fotbalistul a semnat cu Inter Miami. Înainte de prezentarea oficială, care va avea loc pe 16 iulie, septuplul Balon de Aur a fost protagonistul unor imagini care s-au viralizat în timp record.

Leo Messi, surprins în supermarket la sosirea în SUA

Leo Messi a plecat de la PSG în această vară. Barcelona, Al-Hilal și Inter Miami au fost pe urmele fotbalistului rămas liber de contract. Câștig de cauză a avut formația lui David Beckham, care urmează să-l prezinte pe campionul mondial în fața fanilor.

ADVERTISEMENT

Argentinianul și-a luat familia și s-a mutat la Miami, unde deține un apartament luxos de 8 milioane de euro cumpărat în 2019. La scurt timp după sosirea în SUA, Leo Messi a fost surprins la supermarket alături de Antonela Roccuzzo și copii.

Deși este unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria fotbalului, Leo Messi nu a ezitat să meargă la supermarket ca un om normal. Starul argentinian a fost recunoscut rapid de cei aflați în magazin. Reacția fotbalistului a fost de milioane și le-a oferit o amintire tuturor celor care au vrut să se fotografieze alături de el.

ADVERTISEMENT

Leo Messi va fi prezentat pe 16 iulie la Inter Miami

După ce a plecat de la PSG, Leo Messi a mers cu naționala Argentinei într-un stagiu de pregătire în Asia. Revenit din vacanță, argentinianul este pregătit să revină pe terenul de fotbal la Inter Miami. Clubul din Major League Soccer a anunțat că Leo Messi va fi prezentat oficial pe 16 iulie.

Prezentarea oficială a campionului mondial la noua sa echipă va avea loc pe DRV PNK Stadium din Fort Lauderdale, North Miami în cadrul evenimentului „The Unveil”. David Beckam, coproprietar al clubului de fotbal american, ar urma să fie prezent la eveniment.

ADVERTISEMENT

„Evenimentul va include momente de divertisment, discursuri ale oficialilor clubului, dar şi multe altele”, se arată într-un comunicat emis de Inter Miami. Meciul de debut al lui Leo Messi la Inter Miami ar putea avea loc pe 21 iulie în confruntarea din Leagues Cup, Cruz Azul – Inter Miami.

Messi, cel mai bine plătit fotbalist din SUA

Jorge Mas, unul dintre patronii lui Inter Miami, a dezvăluit că Lionel Messi are un salariu cuprins între 50 și 60 de milioane de euro. Totuși, startul argentinian va câștiga bonusuri imense în valoare de 500 de milioane de euro de la doi dintre sponsorii principali ai MLS, Apple și Adidas.

ADVERTISEMENT

Leo Messi ocupă poziția a 5-a în topul celor mai bine plătiți sportivi din SUA referitor la salariul încasat. Campionul mondial se află în spatele unor jucători de baschet din NBA, precum Devin Booker (Phoenix Suns), Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves), Nikola Jokic (Denver Nuggets) și Stephen Curry (Golden State Warriors).

ADVERTISEMENT
Tags: