Life

Leonard Miron a ajuns din nou pe patul de spital. Ce se întâmplă cu fostul prezentator TV

10.06.2020 | 16:28
Leonard Miron a ajuns din nou pe patul de spital Ce se intampla cu fostul prezentator TV
ADVERTISEMENT

Probemele parcă nu se mai termină pentru Leonard Miron, care a ajuns din nou pe patul de spital. A învins cancerul, s-a tratat de noul coronavirus, iar acum are probleme cu inima.

Leonard Miron, din nou la spital. Fostul prezentator are probleme cu inima

Fostul prezentator de televiziune a publicat o fotografie pe contul de Instagram, chiar de pe patul de spital: Ziua în care am realizat că am o inimă”, a scris Leonard Miron în dreptul imaginii.

ADVERTISEMENT

Astfel, a lăsat să se înțeleagă faptul că are probeme cu inima. Fanii s-au grăbit să îi scrie și să îi ureze însănătoșire grabnică. ”Sănătate multă”, Doamne ferește, ești ok”, ”Însănătoșire grabnică”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care îl urmăresc în mediul online.

A fost pozitiv la testul de anticorpi

Leonard Miron a dezvăluit că a avut coronavirus, dar că a fost asimtomatic. Boala s-a manifestat ca o răceală obișnuită. În schimb, iubitul său spaniol a fost mai rău, a stat la pat câteva zile.

ADVERTISEMENT

”La testul de COVID-19 am ieșit negativ, dar la testul de anticorpi am ieșit pozitiv. Noi știam lucrul acesta. Eram într-o croazieră care a trecut și prin Italia, exact când acolo se vorbea de primele infectări.

Tocmai de aceea, noi am început autoizolarea cu mult timp înainte de a se impune” a povestit Leonard Miron.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat la debutul pandemiei în Europa, atunci când încă nu erau restricții de circulație sau reguli clare. Leonard Miron a dezvăluit că a fost infectat cu virusul COVID-19, în timpul unui interviu cu Cristi Brancu, pe canalul său oficial de Youtube.

În urmă cu doi ani, Leonard Miron mai primea o lovitură: cancer la pancreas. Din fericire s-a luptat cu boala și a învins-o.

“Norocul a fost că poziţia tumorii a fost favorabilă, dimensiunea era extraordinar de mică. Eu am depistat-o întâmplător, pentru că mă îngrăşam foarte mult, mă îngraş fără să mănânc foarte mult şi atunci am făcut nişte teste”, a mărturisit pentru okmagazine.ro

ADVERTISEMENT

 

Tags: