Sport

Liber la cadouri pentru fanii Rapidului! A fost inaugurat noul magazin oficial al clubului!

E decembrie, luna cadourilor, iar suporterii Rapidului au parte de un magazin oficial modern, de unde-și pot achiziționa produse specifice.
24.12.2022 | 16:26
Liber la cadouri pentru fanii Rapidului A fost inaugurat noul magazin oficial al clubului
Rapid a inaugurat astăzi magazinul oficial de la parterul stadionului Giulești. Foto: FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT

Profitând de pauza competițională pentru Cupa Mondială, Rapid a lansat propria bere. Moment în care, conducerea giuleștenilor a anunțat că portofoliul de produse licențiate urmează să fie dezvoltat, iar fanii se vor putea bucura și de un magazin oficial de ținută. Acesta din urmă a fost inaugurat astăzi.

Promisiunea lui Dan Șucu: ”Curând începem să alergăm”

Sezonul cadourilor a fost momentul ales de Rapid București pentru a inaugura anunțatul fan-shop situat la parterul Stadionului Giuleşti din Capitală. Iar panglica a fost tăiată de președintele Daniel Niculae și căpitanul echipei, Cristi Săpunaru.

ADVERTISEMENT

”Stăteam şi mă gândeam de când nu am mai avut un magazin la stadion. Sunt foarte, foarte mulţi ani. Aşa că e un moment special pentru toţi suporterii rapidişti. Pentru că în sfârşit au un magazin modern unde pot veni şi cumpăra ceea ce doresc”, a spus Daniel Niculae.

Fanii au de-acum la dispoziție un magazin modern, în care pot găsi, între altele, tricourile oficiale de joc inscripţionate cu numele jucătorilor, echipamente complete.

ADVERTISEMENT

Dar și mingi, fanioane, fulare, genţi, eşarfe, căni şi alte sute de produse inscripţionate cu numele grupării giuleştene. Iar portofoliul este în continuă expansiune.

”Bun venit în magazinul nostru nou de la stadion, să știți că este o surpriză și pentru noi. Este ilustrarea a ce am vorbit până acum, este pur și simplu o chestiune de încredere.

ADVERTISEMENT

Am avut încredere în Vali, colegul care se ocupă de partea comercială, iar asta este ce a realizat. Suntem foarte mândri de ce a făcut. Noi zicem să vindem aici la anul tricourile de campioni, Doamne-ajută!

N-am vrea să fim noi primul client, aș vrea să fie unul care nu este neapărat un acționar al clubului. Sper că fanilor să le placă.

ADVERTISEMENT

Noi iubim ce a făcut Vali aici, am schimbat și site-ul, funcționează mult mai bine. De Black Friday au avut comenzi mai multe decât în două luni adunate. Deci lucrurile încep să funcționeze așa cum speram.

Deocamdată, mai încet, dar curând începem să alergăm”, a declarat Dan Șucu, unul dintre acționarii echipei.

 

ADVERTISEMENT