News

Liderul asociației Partida Romilor s-a înscris în partidul lui Dan Voiculescu: ”Singurul partid care se ocupă de problemele oamenilor aflați la nevoie”

Nicolae Păun a semnat documentul de adeziune la PUSL. Liderul Partidei Romilor va merge în campanie alături de Cristian Popescu Piedone
01.04.2024 | 16:18
Liderul asociatiei Partida Romilor sa inscris in partidul lui Dan Voiculescu Singurul partid care se ocupa de problemele oamenilor aflati la nevoie
Nicolae Păun rămâne președintele asociației Partida Romilor Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
ADVERTISEMENT

Președintele asociației Partida Romilor “Pro Europa” (APRPE) a semnat pentru prima dată un document de adeziune politică, alegând să se înscrie în PUSL.

Liderul asociației Partida Romilor s-a înscris în partidul lui Dan Voiculescu

Nicolae Păun își va păstra în continuare calitatea de președinte al Partidei Romilor la nivel național. ”Presedintele asociației Partida Romilor “Pro Europa”, Nicolae Păun,  a semnat documentul de adeziune la PUSL.

ADVERTISEMENT

Acesta va merge în campania electorală alături de președintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal, Cristian Popescu Piedone.

Este pentru prima data când Nicolae Păun semnează un document de adeziune politică. Acesta își va păstra în continuare calitatea de președinte al Partidei Romilor la nivel național”, se arată în comunicatul PUSL.

ADVERTISEMENT

Nicolae Păun și-a motivat decizia de a se înscrie în formațiunea politică fondată de Dan Voiculescu susținând că PUSL se ocupă de problemele oamenilor aflați la nevoie.

”Din punctul meu de vedere, PUSL este partidul care promovează ideile umaniste, socialiste și liberale. Este singurul partid care se ocupă în primul și în primul rând de problemele oamenilor aflați la nevoie.

ADVERTISEMENT

De acest lucru are nevoie țara noastră, de oameni care își iubesc și își ajută aproapele.

Primarul Sectorului 5, președintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal este un lider aproape de oameni! Acesta este motivul pentru care am decis să mă alături echipei PUSL!

Totodată, pentru că sunt locuitor al Sectorului 5, îl susțin pe Vlad Popescu Piedone pentru funcția de primar al sectorului, pentru că știu că este un tânăr ambițios, cu multă putere de muncă, care cunoaște foarte bine problemele din teritoriu!”, a transmis Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor.

ADVERTISEMENT

În februarie, Nicolae Păun declara că negocierile politice cu liderii PSD și PNL din 21 de județe pentru a candida împreună au eșuat și îi avertiza pe „baronii locali” că vor pierde alegerile anul acesta, după ce romii nu vor mai vota cu ei.

”O să merg personal în aceste comunități în campania electorală, ca să le spun romilor să nu-i voteze pe acești politicieni de la PSD și PNL”, declara atunci președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa – APRPE, citat de spotmedia.ro.

ADVERTISEMENT