Life

Anunțul lui Gheboasă după scandalul de la Untold: “Sunt țigan, nu sunt român. Îmi doresc să ajung președinte la Partida Romilor”

Anunțul făcut de Gheboasă după scandalul de la Untold. Internauții i-au criticat dur prestația de la festivalul din Cluj-Napoca.
08.08.2023 | 08:13
Anuntul lui Gheboasa dupa scandalul de la Untold Sunt tigan nu sunt roman Imi doresc sa ajung presedinte la Partida Romilor
Reacția lui Gheboasă după scandalul de la Untold. Sursa foto: Instagram, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheboasă a făcut un anunț după scandalul de la Untold. Tânărul cântăreț a urcat pe una dintre scenele festivalului, iar internauții au avut numeroase reacții negative după prestația sa. La concert au fost prezenți mulți adolescenți care i-au fredonat versurile.

Ce a anunț a făcut Gheboasă după scandalul de la Untold

Festivalul Untold a avut loc weekend-ul trecut la Cluj, iar pe scenă au urcat artiști și trupe din străinătate și din România. Gheboasă a susținut și el un concert pe scena Alchemy, una dintre scenele secundare de la festival.

ADVERTISEMENT

La concertul trapperului român au asistat mii de fani, cei mai mulți fiind adolescenți, care au fredonat toate melodiile tânărului. Versurile vulgare și rasiste ale lui Gheboasă, în care se vorbește despre consumul de substanțe interzise, au stârnit revoltă în mediul online, mai ales că sunt atâția adolescenți care le știu.

După scandalul de la festival, Gheboasă a avut o reacție, în cadrul unei emisiuni. Acesta i-a spus prezentatorului că vrea să intre în politică și să fie președinte la Partida Romilor.

ADVERTISEMENT

“Sunt țigan, nu sunt român și am văzut că aveți o legătură foarte strânsă cu Victor Ponta și aș dori să îl înștiințați cumva că îmi doresc să ajung președinte la Partida Romilor.

Dacă se poate să facă cumva, să mă aducă în funcție”, a spus Gheboasă la România TV, în cadrul emisiunii Punctul culminant, realizată de Victor Ciutacu.

ADVERTISEMENT

Ce au transmis organizatorii festivalului în urma scandalului

Edy Chereji, directorul de comunicare de la Untold, a transmis un mesaj în urma acestui scandal. Acesta a menționat că Gheboasă este doar unul dintre cei 250 de artiștii care au cântat în weekend-ul trecut. Se va face o analiză detaliată a situației, urmând să fie luată o decizie.

“Gheboasă este exponentul curentului trap, care are o priză tot mai mare în România și în străinătate, la publicul tânăr. Pe de altă parte Gheboasă reprezintă doar unul din cei peste 250 de artiști, la o scena secundară, care a fost invitat la multe evenimente din țară, în acest an.

ADVERTISEMENT

Vom face o analiză să vedem care e cea mai potrivită cale între libertatea actului artistic și impactul pe care l-ar putea avea mesajele lui din timpul concertului”, a transmis acesta.

Totodată, acesta a mai spus că sunt mulți tineri care ajung la Untold în fiecare an, iar organizatorii festivalului încearcă să aducă artiști care reprezintă mai multe genuri muzicale. Cei din public pot alege, astfel, ce artiști să asculte.

Edy Chereji a mai spus că fiecare artist care vine la festival este responsabil pentru ceea ce transmite. Organizatorii festivalului nu intervin în actul artistic întrucât este respectată libertatea de exprimare.

După ce Gheboasă a urcat pe scenă, utilizatorii de pe rețelele sociale au adus acuzații grave la adresa organizatorilor. Alții au menționat că astfel de concerte au loc în toată lumea de ani buni, inclusiv în România. Aceștia au dat ca exemplu fenomenul hippie din Occident, dar și unele trupe din România.

ADVERTISEMENT