Life

Lidia Buble a dezvăluit de ce s-a despărțit, de fapt, de Harlys Becerra. Primele declarații despre noua relație: „Iubesc”

Lidia Buble a dat cărțile pe față despre viața ei personală! Cântăreața a spus care a fost motivul principal al separării de actorul cubanez Harlys Becerra.
13.12.2021 | 15:32
Lidia Buble a dezvaluit de ce sa despartit de fapt de Harlys Becerra Primele declaratii despre noua relatie Iubesc
Lidia Buble a lămurit misterele vieții sale amoroase. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a vorbit despre viața ei sentimentală, după ce a apărut informația conform căreia s-a despărțit de Harlys Becerra.

Relația cu actorul cubanez, una destul de discretă, s-a terminat pentru fosta iubită a lui Răzvan Simion înainte de a începe cu adevărat. Se pare că motivul principal al despărțirii a fost distanța dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Blondina a spus că a avut multe de învățat în urma idilei pe care a avut-o cu Harlys și a lăsat să se înțeleagă că deja există un alt bărbat în viața ei.

Lidia Buble a confirmat că există cineva în viața ei: „Iubesc și sunt fericită”

Lidia a fost prezentă la Teo Show, acolo unde și-a prezentat noua ei melodie, „Extrapolăm”, care spune, de fapt, povestea vieții sale.

ADVERTISEMENT

„Piesa vorbește despre mine, despre viața mea. Mă bucur că sunt și alți oameni care să regăsesc în povestea mea”, a declarat Lidia despre noua ei piesă.

Bursucu a insistat apoi să afle mai mult lucruri despre viața ei amoroasă din prezent, odată ce s-a separat de Harlys Becerra.

ADVERTISEMENT

Lidia a confirmat că are pe cineva și a făcut câteva declarații scurte despre actuala relație: „Eu sunt plină de dragoste. Iubesc și sunt fericită. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. Dumnezeu a creat atâtea minuni”.

De altfel, FANATIK a publicat în premieră imagini cu Lidia și noul partener, nimeni altul decât fostul patron Telesport, Horațiu Nicolau. (Vezi aici imaginile cu Lidia și noul iubit).

ADVERTISEMENT

De ce s-a despărțit de Harlys Becerra

Artista a explicat apoi de ce nu a funcționat relația cu actorul cubanez Becerra. Faptul că locuiesc la mii de kilometri depărtare ar fi produs cu adevărat ruptura dintre cei doi.

„Niciodată nu există un singur vinovat. Distanța nu este cel mai bun lucru. A fost o poveste frumoasă și este un om cu care încă țin legătura. Este un om frumos”, a explicat Lidia la Kanal D.

Muziciana a dezvăluit și ce planuri are de sărbători, printre altele. Lidia va concerta de Revelion, chiar la Hunedoara, iar de Crăciun va fi la Deva alături de familia ei numeroasă.

„Sărbătorile le petrec în familia mea că, slavă Domnului, suntem mulți. Revelionul îl voi petrece pe scenă”, a completat frumoasa cântăreață în emisiunea difuzată la Kanal D.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: