Life

Lidia Buble, gata de nuntă? Concurenta de la Asia Express l-a prezentat părinților pe noul iubit, Harlys Becerra

Lidia Buble a făcut un pas important în relația cu actorul cubanez, Harlys Becerra, cu care se iubește de câteva luni.
04.10.2021 | 23:47
Lidia Buble gata de nunta Concurenta de la Asia Express la prezentat parintilor pe noul iubit Harlys Becerra
Lidia Buble, gata de nuntă? Concurenta de la Asia Express l-a prezentat părinților pe noul iubit, Harlys Becerra. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina este extrem de fericită de când și-a găsit sufletul pereche alături de actualul partener de viață, cu care a mers în câteva vacanțe superbe, în Spania.

Și pentru că nu poate sta prea departe de artistă, actorul cubanez a venit în România pentru a fi aproape de partenera sa de viață, care este mai împlinită ca oricând.

ADVERTISEMENT

Bucuria cântăreței Lidia Buble se poate observa și din gestul pe care l-a făcut recent. Vedeta l-a prezentat deja pe actualul iubit, Harlys Becerra, familiei sale.

Lidia Buble, un nou pas în relația cu Harlys Becerra. L-a prezentat deja familiei

Acest lucru nu s-a întâmplat în cazul relației cu Răzvan Simion, în ciuda faptului că blondina și prezentatorul de la Antena 1 au fost împreună mai bine de 5 ani.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a mărturisit la un moment dat că tatăl său, care este preot i-a interzis să aducă acasă bărbați până în momentul în care este sigură că el este alesul cu care va merge la altar.

Să fie oare pregătită concurenta de la Asia Express să se căsătorească cu actorul cubanez pe care l-a cunoscut după încheierea filmărilor de la Antena 1?

ADVERTISEMENT

Actorul a fost prezentat familiei vedetei, care locuiește la Deva, printre cele care au stat de vorbă cu Harlys Becerra numărându-se și Lorena, sora mai mică a blondinei.

Adolescenta i-a povestit vedetei despre viața și pasiunile pe care le are, lucru pe care l-a făcut public chiar Lidia Buble prin intermediul unei filmări pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Lori îi face capul calendar”, a scris cântăreața pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și câteva imagini cu partenerul de viață.

Lidia Buble, cerută în căsătorie de actorul Harlys Becerra?

Harlys Becerra a aterizat în urmă cu două zile în București, dar deja foarte multă lume se întreabă dacă i-a cerut mâna vedetei de la Antena 1, care se declară fericită și împlinită în plan sentimental.

Lidia Buble petrece momente speciale și de neuitat alături de actorul de origine cubaneză, pe care l-a cunoscut la un an de la despărțirea de Răzvan Simion.

Frumoasa blondină a apărut inclusiv cu un inel de logodnă pe deget, de aici și speculațiile conform cărora s-ar pregăti de nuntă.

ADVERTISEMENT