Life

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 13 aprilie 2024, cele 4 produse pe care românii le cumpără pe bandă rulantă. Se vor vinde destul de repede

Ofertă de nerefuzat pentru fanii magazinelor Lidl! Gigantul bagă la reducere patru produse pe care mulți români le adoră.
12.04.2024 | 18:00
Lidl baga la oferta de sambata 13 aprilie 2024 cele 4 produse pe care romanii le cumpara pe banda rulanta Se vor vinde destul de repede
Produsele care intră la ofertă de sâmbătă, 13 aprilie 2024. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidl bagă la ofertă începând de sâmbătă, 13 aprilie 2024, produse pe care mulți români le vânează. Au un preț excelent și se vor vinde ca pâinea caldă. Nu vor rezista mult pe raft.

Patru produse pe care Lidl le bagă la ofertă începând de sâmbătă, 13 aprilie 2024

Lidl este magazinul din care mulți români aleg să meargă la cumpărături. Este de înțeles, ținând cont că prețurile sunt bune și, în plus, nu ai nevoie de mai multe opriri pentru a lua tot ce este necesar pentru casă.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, aproape în fiecare zi există reduceri, iar unele sunt greu de refuzat. Așa se întâmplă și în acest weekend, când românii care vor merge să facă piața vor găsi la raft oferte atractive. 

Mai multe produse vor avea un preț redus, iar acestea sunt bune atât pentru a pregăti masa pentru toată familia, cât și pentru a face un grătar în aer liber, la sfârșit de săptămână, așa cum o mulțime de persoane obișnuiesc.

ADVERTISEMENT

Stocul, însă, este limitat. Astfel că, cei care vor să prindă produse la ofertă, trebuie să se grăbească, pentru că sunt șanse mari ca acestea să dispară rapid de pe rafturile magazinelor Lidl.

Ce produse au prețuri mai mici

Prin urmare, conform catalogului Lidl, de sâmbătă, 13 aprilie 2024, patru produse vor înregistra reduceri substanțiale. Este vorba despre o gamă de alimente printre care se numără și favoritele românilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, caserola de pui grill, hrănit cu 70% porumb, înregistrează o reducere de 31%. Acest lucru înseamnă că după ce va intra în ofertă, cei care cumpără de la Lidl vor plăti numai 1,29 de lei pe 100 de grame. Prețul inițial era de 1,89 de lei.

De asemenea, iubitorii de produse semipreparate găsesc cordon bleu de curcan, 1 kilogram, la reducere cu 40%. Dacă până sâmbătă prețul este de 21,99 de lei, pe 13 aprilie, acesta va fi de numai 12,99 de lei.

ADVERTISEMENT

Și caserola de 500 de grame de crenvurști polonezi Pikok este mai ieftină cu 41%. Aceasta este redusă de la 18,89 de lei la 10,99 de lei. Iar baxul de patru sticle de bere Tuborg, de 0,33 l, costă doar 11,99 de lei, având, de asemenea, o reducere de 41%.

ADVERTISEMENT