Life

Produsul Lidl pe care românii îl adoră este adus la raft de luni, 8 aprilie 2024. Vine cu o reducere mare, dar retailerul a anunțat și alte oferte tari

Produsul de la Lidl care va fi la reducere foarte mare de luni, 8 aprilie 2024. Retailerul a anunțat și alte oferte tari.
06.04.2024 | 15:09
Produsul Lidl pe care romanii il adora este adus la raft de luni 8 aprilie 2024 Vine cu o reducere mare dar retailerul a anuntat si alte oferte tari
Noi reduceri la Lidl. Sursa foto: Cariere Lidl-Lidl România
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru clienții supermarketului Lidl. Retailerul a pregătit noi reduceri, valabile de săptămâna viitoare, mai exact, de luni 8 aprilie până duminică, 14 aprilie 2024. Pe rafturi se va afla și unul dintre produsele adorate de români.

Produsul adorat de români, redus pe rafturile de la Lidl

Săptămânal Lidl pregătește campanii de reducere, situație prin care clienții își pot micșora din bugetul de cheltuieli. De la produse alimentare, până la articole de curățenie, vestimentare sau de bucătărie sunt printre cele reduse de marele retailer german.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sunt oferte în această perioadă și pentru produsele de post, ideale pentru românii care respectă postul Paștelui. Totodată, pentru că sărbătoarea se aproprie cu pași repezi, nu lipsesc din oferte nici articolele pentru Paști precum cozonaci, ouă de ciocolată sau iepurași din ciocolată.

Pentru cei care preferă carnea de porc, aflați că veți găsi la Lidl pe parcursul săptămânii viitoare cotlet de porc fără os, la prețul de 2, 19 lei, per 100 de grame. Atenție, stocul este limitat, așa că ar trebui să profitați rapid de ofertă.

ADVERTISEMENT

Cotlet de porc fără os, redus la Lidl

Un cotlet de porc este ideal pentru un prânz mai copios, pentru o masă în familie sau cu alte persoane dragi. Produsul poate fi făcut la cuptor, prăjit sau poate fi introdus ca ingredient într-un preparat pe bază de sos și carne. Un adevărat deliciu!

Pe lângă cotletul de porc, în catalogul online al celor de la Lidl se mai găsește și ulei de floarea soarelui, la prețul de 5, 99 lei, o reducere de 20%, iată, de la 7, 49 lei. Totodată, dacă aveți în plan să pregătiți un gulaș din carne de vită, aflați că o caserolă de 600 de grame se vinde cu 23, 99 lei.

ADVERTISEMENT

În oferte sunt incluse și produsele pentru animalele de companie. Un pachet de hrană uscată pentru pisici valorează 12, 99 lei, iar o conservă de hrană umedă pentru patrupezi ajunge la 5, 99 lei. Dacă vă este poftă de o fasole bătută, la Lidl se va găsi pe rafturi, de luni, la costul de 4, 49 lei.

Dacă sunteți în căutarea unui șampon de la Gerovital, aflați că și acesta este redus la 17, 99 lei, iar stocul este unul limitat. Dacă aveți nevoie de o apă micelară, cea de la Nivea costă 13, 99 lei. În același catalog, se găsesc și pijamale sau pantaloni de trening, care pornesc de la 40 de lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dacă vă pregătiți de o ieșire prin natură cu cei dragi, nu uitați să cumpărați de la Lidl și o porție de cârnăciori de bere, de 400 de grame. Aceștia sunt reduși de luni, 8 aprilie, de la 16, 49 lei, la suma de 9, 99 lei.

ADVERTISEMENT