Life

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 27 ianuarie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde pe bandă rulantă

Lidl pune pe rafturi alimentele dorite de toți clienții din România începând de sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Se vor epuiza rapid.
26.01.2024 | 18:00
Lidl baga la oferta de sambata 27 ianuarie 2024 produsele pe care toti romanii le cauta Se vor vinde pe banda rulanta
Oferte de neratat la Lidl, începând cu 27 ianuarie. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook/ Unsplash
ADVERTISEMENT

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 27 ianuarie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde pe bandă rulantă. Weekendul aduce, ca de fiecare dată, cele mai bune prețuri la alimente de bază pentru toată lumea.

Lidl pune pe rafturi alimentele dorite de toți clienții din România începând de sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Se vor epuiza rapid

Lidl pune pe rafturi alimentele dorite de toți clienții din România începând de sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Se vor epuiza rapid pentru că sunt, în general, produse care sunt mereu la căutare în toate perioadele din an.

ADVERTISEMENT

Finalul de săptămână este ideal pentru a merge la cumpărături și pentru a profita de prețurile mai mici. Persoanele care adoră mezelurile găsesc în magazine cârnați sticks care au o reducere substanțială de 44%.

Inițial, aceștia aveau un cost de 8,99 lei, însă acum se pot achiziționa cu doar 4,99 lei. Oamenii trebuie să țină cont că este vorba de o cantitate destul de mare, de 120 de grame, de ajuns pentru o masă copioasă alături de familie.

ADVERTISEMENT

Un alt produs care se poate achiziționa de la Lidl de sâmbătă, 27 ianuarie 2024, este pulpa de porc cu os și șorici. Aceasta are, de asemenea, un cost pentru toate buzunarele, după cum se poate observa din catalogul online.

Mai exact, clienții pot cumpăra 100 de grame cu numai 2,19 lei. În plus, românii mai pot lua din magazine aluat pentru foietaj cu un preț de numai 4,79 lei. Acesta poate fi folosit pentru diverse plăcinte și foietaje.

ADVERTISEMENT

Totodată, oamenii care calcă pragul supermarketului Lidl în prima zi de weekend mai găsesc și baxul de 6 beri la costul de 15,95 lei. Mare atenție, că acest produs are un stoc limitat, ceea ce înseamnă că se va vinde ca pâinea caldă.

Lidl și super weekendul din februarie

Lidl este un magazin care are super reduceri în fiecare weekend, aspect care nu va fi trecut cu vederea nici săptămâna viitoare. În primul weekend din luna februarie catalogul supermarketului este la fel de generos.

ADVERTISEMENT

Carnea, brânza proaspătă de vaci sau rolele de hârtie pentru bucătărie sunt produsele care se regăsesc pe rafturi în fiecare zi din an, însă la final de săptămână au prețuri care nu trebuie ignorate de niciun client român.

ADVERTISEMENT