Fotbal intern

Liga 1 Betano, etapa 6: clasament şi rezultate live. FC Botoşani – Sepsi 0-0

27.08.2018 | 12:50
Liga 1 Betano etapa 6 clasament si rezultate live FC Botosani  Sepsi 00

Etapa cu numărul 6 din Liga 1 Betano are loc la acest sfârșit de săptămână. Toate rezultatele sunt afișate live, la fel, și clasamentul actualizat! Rămâi pe FANATIK.RO pentru fi la curent cu tot ce se întâmplă în această rundă. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90: Finalul partidei.

Min. 87: Schimbare la Sepsi. Intră Mensah, iese Drăghici.

Min. 87: Schimbare la Botoșani. Iese Oaidă, intră Enriko.

Min. 79: Schimbare la Botoșani. Intră Corban, iese Chitoșcă.

Min. 45: Finalul primei părţi.

Min. 30: Ongenda trage puternic din interiorul careului, portarul lui Sepsi respinge mingea.

Min. 15: Ousmane Viera reia cu capul, însă Pap reţine.

Min. 11: Karnitskiy intră în locul lui Velev.

Min. 1: A început partida.

Echipele de start:

Botoşani: Pap – Patache, Chindriş, A. Burcă, Soiledis – J. Rodriguez, Oaidă – Chitoşcă, Ongenda, Golofca – M. Roman
Rezerve: F. Martin, Piţian, Piftor, Corban, Enriko, Brekalo, E. Florescu

Sepsi: Niczuly – De Moura, Diarrassouba, Jovanovic, Sato – Velev, Vaşvari – Drăghici, Fulop, Tandia – Simonovski
Rezerve: Fejer, Nouvier, Karnitski, Mensah, Ad. Rus, Hamed, F. Ştefan


Update, 27.08, ora 12.50. Botoşani – Sepsi are loc azi, de la ora 18.00, în etapa a 6-a din Liga 1 Betano.

Echipele probabile:

FC Botoşani: Pap – Patache, Chindriş – Burcă. Soiledis – Oaidă, Rodriguez – Chitoşcă, Ongenda, Golofca – Brekalo

Sepsi: Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovici, Sato – Vaşvari, Velev – Hamed, Fulop, Drăghici, Tandia


UPDATE ORA 19.50 S-a încheiat partida Dunărea Călărași – Poli Iași! Tabela de marcaj a arătat la finalul timpului regulamentar scorul de 2-0 după golurile marcate în repriza secundă de Valentin Alexandru și Kanda. De remarcat că oaspeții au evoluat în actul secund fără un jucător, Cioinac fiind eliminat în minutul 44. Dunărea Călărași a urcat, cel puțin pentru moment, până pe locul 4 cu 9 puncte, în timp ce Iașiul e penultima cu numai 5 puncte adunate

Min. 79 GOOOOOL DUNĂREA CĂLĂRAȘI! Kanda a primit o pasă de la Valentin Alexandru și a dublat avantajul gazdelor cu o execuție simplă din 3 metri   VEZI FAZA AICI

Min. 55 GOOOOOL DUNĂREA CĂLĂRAȘI! Valentin Alexandru a intrat în partea stângă și a trimis un șut superb, direct în vinclu, reușind să deschidă scorul   VEZI FAZA AICI

UPDATE ORA 19.04  A început repriza a doua a partidei Dunărea Călărași – Poli Iași. După primele 45 de minute scorul este 0-0

UPDATE ORA 18.48  S-a terminat prima repriză a partidei Dunărea Călărași – Poli Iași. La pauză scorul este de 0-0, dar oaspeții evoluează în 10 oameni după ce Ionuț Cioinac a văzut două cartonașe galbene și a fost eliminat

Min. 44 Ionuţ Cioinac a primit al doilea cartonaş galben și vede automat roșu VEZI FAZA AICI

Min. 37 Din nou Mediop ratează de data aceasta cea mai mare ocazie de până acum a reprizei

Min. 33 Şansă bună de gol a lui Andrei Cristea, care a fost însă blocat în ultimul moment înainte ca Straton să respingă.

Min. 32 Același Mediop semnează o altă oportunitate de gol, dar de asemenea fără emoții pentru portarul Politehnicii Iaşi.

Min. 28 Prima ocazie importantă de gol aparține gazdelor! Ndiaye Mediop a trimis de la distanță, dar portarul n-a avut emoții.

Min. 21 Ionuţ Cioinac a primit cartonaşul galben

Min. 15 Cele două formații și-au împărțit posesia până în acest moment. Astfel, după primul sfert de oră nu a fost contabilizată nicio ocazie importantă de gol.

UPDATE 18.00 A început partida Dunărea Călărași – Poli Iași

UPDATE 17.25 ECHIPELE DE START

Dunărea Călărași: C. Straton – Gligorov, Balaur, Dobrosavlevici, D. Ispas – Cr. Pușcas. G. Simion, S. Pană – Kanda, Keita, Ndiaye

Poli Iași: D. Rusu – L. Rus, O. Mihalache, C. Frăsinescu, Sin – Arias Gallego, Cionac, Chelaru, Pîrvulescu – Flores Knowles, A. Cristea

Update. De la ora 18:00, nou-promovata Dunărea Călăraşi primeşte vizita celor de la FC Politehnica Iaşi, într-un meci care va fi arbitrat de Iulian Călin şi asistenţii Mircea Grigoriu şi Bogdan Gheorghe.


UPDATE ORA 23:05 Astra Giurgiu obține prima victorie după 4 remize consecutive și se impune la Chiajna, scor 3-0, după trei reușite în a doua repriză semnate de Balaure, Roșu și Begue.

Min 81. Julien Begue înscrie golul 3 pentru giurgiuveni, după un assist al lui Balaure.

Min. 80. Neluț Roșu a majorat scorul pentru Astra Giurgiu, dintr-un penalty obținut tot de el.

Min. 73. Noctura stadionului a căzut. Meciul s-a reluat după o pauză de 10 minute.

Min. 56. Silviu Balaure a deschis scorul printr-o execuție de senzație. Mijlocașul Astrei a primit o pasă în adâncime și a reușit să înscrie cu interiorul, fix în vinclul porții lui Caparco.

UPDATE ORA 21.47 S-a terminat prima repriză a partidei Concordia Chiajna – Astra Giurgiu. La pauză scorul este de 0-0

Min. 26 O primă ocazie a partidei.Balaure a pătruns în flancul stâng şi a trimis în faţa porţii pentru Neluţ Roşu, dar mijlocaşul Astrei a reşuat pe lângă bară.

Min. 15 Cele două formații și-au împărțit posesia și s-au ținut departe de poarta dversă. Astfel, după primul sfert de oră nu a fost contabilizată nicio ocazie importantă de gol.

UPDATE ORA 21.01 A început partida Concordia Chiajna – Astra Giurgiu

UPDATE ORA 20.45 Echipele de start:

Concordia Chiajna: Caparco – G. Matei, Albu, Marc, Bărboianu – Gorobsov, Prepeliță – Grădinaru, Bawab, D. Panait – Batin

Astra: Lazar – Belu, Bejan, Erico, Radunovici – Mrzljak, Biceanu – Balaure, Llullaku, N. Roșu – L. Buș


Chiajna – Astra este meciul care inaugurează runda a şasea din campionat. Partida va fi oficiată de o brigadă condusă de la centru de Marcel Bîrsan, care va fi asistat la cele două linii de Marius Nicoară şi Daniel Mitruţi.

Program și rezultate LIVE din Liga 1 Betano, etapa 6

Denis Alibec va lipsi din lotul giurgiuvenilor fiind suspendat o etapă după ce a fost eliminat în runda precedentă, în duelul cu Dunărea Călăraşi, când a luat două cartonaşe galbene în doar 10 minute. Atacantul i-a supărat pe cei de la club, iar Măldărăşanu l-a criticat: “Denis este o pierdere, chiar dacă nu e la nivelul la care îl ştim cu toţii, dar sunt convins că fiecare antrenor al echipei adverse se bucură când nu e Alibec în teren. Am discutat cu el, i-am reproşat primul cartonaş galben, i-am spus ce aş face eu ca antrenor al echipei adverse, avându-l pe el adversar. Aş încerca să-l provoc, asta încerc să-l facă un pic mai echilibrat. Pentru că, probabil, aşa se va întâmpla şi în viitor, va fi provocat. Să sperăm că în viitor se va schimba”, a spus antrenorul Astrei. Dacă din echipa celor de la Concordia Chiajna nu lipseşte nimeni, la Astra este încă un jucător suspendat, pe lângă capriciosul Denis Alibec. Este vorba despre Dylan Bahamboula.

Runda a şasea din competiţia internă continuă şi sâmbătă, când sunt programate două dueluri, Dunărea Călăraşi – Poli Iaşi şi Dinamo – Hermannstadt, urmând ca şi duminică să aibă loc încă două meciuri: Gaz Metan – CFR Cluj şi Viitorul – FCSB. Runda va fi închisă luni, cu FC Botoşani – Sepsi şi Voluntari – U Craiova.

Vineri, 24 august
Concordia – Astra (21:00)
Sâmbătă, 25 august
Dunărea Călăraşi – Poli Iaşi (18:00)
Dinamo – Hermannstadt (21:00)
Duminică, 26 august
Gaz Metan – CFR Cluj (18:00)
Viitorul – FCSB (21:00)
Luni, 27 august
FC Botoşani – Sepsi (18:00)
FC Voluntari – U Craiova (21:00)

  • Toate meciurile sunt televizate de cele trei posturi TV de sport: Digi Sport, Telekom Sport și Look TV.

Liga 1 Betano: clasament actualizat

Clasamentul înainte de etapa a 6-a are pe prima treaptă pe CFR Cluj, campioana în exerciţiu, urmată de FCSB şi Viitorul. La polul opus stă Voluntari, care a obţinut un singur punct după primele cinci runde, dintr-un meci cu Gaz Metan Mediaş. Ilfovenii au fost învinşi de AFC Hermannstadt cu scorul de 4-0, de CFR Cluj cu 2-1, 2-0 cu Viitorul Constanţa şi FC Dinamo Bucureşti i-a bătut cu 2-1. Vezi aici, în timp real, clasamentul din Liga 1 Betano, actualizat odată cu marcarea fiecarui gol din etapa 6 din Liga 1 Betano. 

Rezumate Liga 1, etapa 6 – VIDEO

În runda trecută Poli Iaşi a pierdut cu Botoşani în meciul inaugural, scor 2-1. Sâmbătă s-au jucat două meciuri, Astra a remizat cu Dunărea Călăraşi (1-1), iar Viitorul s-a impus cu Gaz Metan Mediaş (2-0). Duminică, FCSB a primit vizita nou-promovatei Sepsi, iar în aceeaşi zi campioana CFR Cluj a bătut Dinamo cu 3-1. Nou-promovata Hermannstadt a oferit scorul etapei, după ce i-a învins pe cei de la FC Voluntari cu 4-0. Universitatea Craiova a închis etapa cu înfrângerea de pe “Ion Oblemenco”, de la Concordia Chiajna (0-1). Rezumatele vor fi adăugate după finalul fiecărui meci.

Ce meciuri sunt programate runda viitoare, etapa 7 din Liga 1 Betano (1-4 septembrie)

Vineri, 31 august
Sepsi – Dunărea Călăraşi (19:30)
Sâmbătă, 1 septembrie
Hermannstadt – Gaz Metan (16:00)
Astra – Voluntari (18:30)
U Craiova – Dinamo (21:30)
Duminică, 2 septembrie
CFR Cluj – Viitorul (18:30)
FCSB – Botoşani (21:30)
Luni, 3 septembrie
Poli Iaşi – Chiajna (21:00)