Fotbal international

Programul etapei a 37-a în Ligue 1. Monaco şi Lyon, meciuri nebune! Toulouse ca şi retrogradată

12.05.2018 | 23:56
Programul etapei a 37a in Ligue 1 Monaco si Lyon meciuri nebune Toulouse ca si retrogradata

Ligue 1 LIVE STREAM Etapa 37 PSG – Rennes, Strasbourg – Lyon. Penultima etapă din campionatul Franței a început vineri cu meciul Guingamp – Marseille 3-3. Oaspeții, aflați în lupta pentru un loc de Champions League, au trecut imediat în avantaj, 2-0 în minutul 14, dar s-au trezit pe final de meci că sunt conduși cu 3-2 și au un om mai puțin pe teren după eliminarea portarului Steve Mandanda. Mijlocașul Florian Thauvin a salvat un punct pentru Marseille, care însă are șanse mici să treacă în clasament de rivalele Olympique Lyon și AS Monaco. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!


UPDATE, ora 23:57/ AS Monaco a câştigat cu 1-0 duelul cu Saint-Etienne, în urma unui gol marcat de Fabinho în minutul 90 dintr-o lovitură de la 11 metri. Formaţia lui Jardim a profitat astfel de nebunia de la Strasbourg şi are şanse mari să termine locul 2 secund, poziţie care duce direct în grupele Champions League. Olympique Lyon conducea cu 2-1 pe Strasbourg, în minutul 89, dar echipa lui Bruno Gensio a încasat două goluri în ultimele minute şi a pierdut incredibil. Toulouse este şi ea retrogradată 95% în urma înfrângerii de pe terenul celor de la Bordeaux, 4-2,  şi se alătură lui Troyes şi Metz pe lista echipelor care vor evolua în Ligue 2.








Ligue 1 LIVE STREAM Etapa 37 PSG – Rennes, Strasbourg – Lyon. Restul partidelor se vor disputa sâmbătă, de la ora 22:00, iar campioana Paris Saint-Germain primește vizita celor de la Rennes. Pentru parizieni va fi ultima apariție în fața propriilor suporteri în acest sezon contradictoriu. Deși a reușit tripla interna, titlu, Cupa și Cupa Ligii, antrenorul spaniol Unai Emery va pleca de pe Parc des Princes, plătind pentru eliminarea prematură din Champions League.

Ligue 1 LIVE STREAM Etapa 37 PSG – Rennes, Strasbourg – Lyon. Luptă crâncenă la retrogradare

Ligue 1 LIVE STREAM Etapa 37 PSG – Rennes, Strasbourg – Lyon. Echipa românului Ciprian Tătărușanu, FC Nantes, va juca în deplasare cu Angers, într-o întâlnire în care ambele formații sunt scăpate de orice fel de griji. Atenția va fi îndreptată către Olympique Lyon și AS Monaco, care se luptă pentru poziția secundă în clasament ce oferă accederea direct în faza grupelor Champions League în sezonul viitor. Lyonezii se vor deplasa la Strasbourg, echipă aflată în lupta la retrogradare, în timp ce campionii en-titre vor primi vizita formației AS Saint-Etienne, aflată la mijlocul clasamentului.

O altă luptă pasionantă în finalul de sezon din Ligue 1 se duce pentru salvarea de la retrogradare. FC Metz este matematic în Ligue 2, iar pentru evitarea celei de-a doua poziții retrogradante și a celei care duce la baraj se luptă Troyes, Toulouse, Strasbourg, OSC Lille și Caen. Astfel, meciurile Girondins Bordeaux – Toulouse, OSC Lille – Dijon, Montpellier – Troyes, OGC Nice – Caen și Strasbourg – Olympique Lyon se anunță extrem de palpitante.