Life

Lili Sandu, dornică să devină din nou mamă. Câți copii mai vrea frumoasa actriță

17.02.2021 | 23:10
Lili Sandu dornica sa devina din nou mama Cati copii mai vrea frumoasa actrita
Lili Sandu, dornică să devină din nou mamă. Câți copii mai vrea frumoasa actriță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Lili Sandu (41 de ani) a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu 6 luni când l-a adus pe lume pe Thomas Jay, frumoasa șatenă mărturisind recent că vrea să repete această experiență cât mai curând. Actrița a spus și câți copii mai vrea. 

Partenerul de viață al vedetei dezvăluia în urmă cu ceva timp că băiețelul lor este foarte cuminte și doarme destul de mult pentru un bebeluș, lucru care i-a făcut să se gândească serios să mai aducă pe lume și alți copii pentru a mări familia.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost întărită acum și de Lili Sandu, care a spus clar și răspicat că este pregătită să rămână din nou însărcinată. Actrița își dorește să mai aducă pe lume unul sau doi copii, precizând că abia acum a realizat ce sentiment minunat e cel de mamă.

Lili Sandu vrea să fie din nou mamă. Mai vrea cel puțin un copil

„Vreau să mai trec o dată sau de două ori prin experiența aceasta minunată de a fi mamă. Nu vreau să mă opresc aici. Este greu, e adevărat, dar foarte frumos!”, a declarat Lili Sandu, informează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

„Lili își dorește. E foarte frumos. Am avut și noroc până acum să fie Thomas foarte liniștit. Doarme noaptea, dormim și noi. Doamne-ajută să fie tot așa. Și atunci, pare ușor”, spunea iubitul vedetei, Silviu Țolu, în urmă cu 3 luni.

Viața de mămică o prinde foarte bine pe actriță, care a așteptat ani la rând să devină mamă. Vedeta e liniștită în privința bebelușului, care nu îi dă prea mari dureri de cap, în condițiile în care se ocupă în exclusivitate de el, fără a avea bonă sau alt ajutor.

ADVERTISEMENT

„Este foarte greu. Dar pe cât este de greu pe atât este de ofertant dar și incredibil de frumos pentru că îl iubesc atât de mult. Cred că orice mamă spune asta dar cred că eu duc puțin la extrem.

Mi se pare cel mai minunat lucru și cea mai frumoasă realizare. El este și un copil iubibil, este foarte drăguț, foarte liniștit. Viața de mămică mă prinde foarte bine.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că mi s-a întâmplat lucrul ăsta. L-am așteptat destul de mult și uite că s-a întâmplat, când a vrut Dumnezeu pentru că despre asta este vorba… la unele se întâmplă la 20, la altele la 40”, spunea Lili Sandu în emisiunea „Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT