Life

Lili Sandu, probleme serioase înainte de Vorbește lumea. Colegii au consolat-o imediat

Lili Sandu a fost pe punctul de a nu mai ajunge la Vorbește lumea! Vedeta Pro TV a fost consolată imediat de colegii de platou.
14.03.2023 | 11:32
Lili Sandu probleme serioase inainte de Vorbeste lumea Colegii au consolato imediat
Lili Sandu a întâmpinat probleme înainte de Vorbește lumea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a fost pe punctul de a întârzia la Vorbește lumea. Vedeta Pro TV a avut probleme cu mașina și a fost nevoită să găsească rapid o soluție. A reușit să ajungă în ultimul moment la platou, iar colegii au sărit să o consoleze.

Lili Sandu aproape să întârzie la Vorbește lumea! Colegii de la Pro TV au consolat-o

Lili Sandu, singura prezență feminină din platoul Vorbește lumea- atunci când vorbim despre moderatori, nu despre invitați- a fost pe punctul de a lipsi de la Pro TV. Vedeta s-a aranjat să plece de acasă, dar când s-a urcat în mașină a avut parte de o surpriză deloc plăcută.

ADVERTISEMENT

„N-a pornit mașina. Mi-a apărut check engine. Nu mai aveam ulei. M-am gândit, oare din ăla de cocos de care folosesc eu acasă nu e bun? N-a fost bun, n-a fost bun”, a dezvăluit Lili Sandu la Vorbește lumea.

Bogdan Ciudoiu, colegul său, dacă e chemat un mecanic… priceput să o ajute: „N-ai chemat un mecanic din ălă încins, așa, într-o zi de vară?”. Imediat, Lili Sandu i-a amintit că este o femeie aproape măritată: „Te rog frumos, sunt o femeie serioasă! Nu se poate așa ceva. Dacă aveam vreo 20 de ani, nu mă uitam…”.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu, răsplătită cu diplome

Băieții de la Vorbește lumea o tratează pe Lili Sandu ca pe o adevărată regină, astfel că ei au căutat imediat soluții pentru o înveseli pe colega lor. Chiar dacă a trecut prin peripeții, emisiunea a început bine pentru ea.

„Important e că ai ajuns la platou. Important este că și voi sunteți aici. Haideți să ne ajutați să-i facem ziua mai frumoasă Lilianei, mai întâi. Și apoi toți să putem să vă facem vouă ziua mai frumoasă”, a afirmat Shurubel la Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

„Cum putem noi, Shurubel, să-i facem ziua mai frumoasă Lilianei?”, a întrebat Bogdan Ciudoiu. Imediat a venit și cu soluții și a mărturisit că îi vor oferi lui Lili Sandu premiile cu care îi erau datori: „Să-i dăm datoria, diplomele de ieri”.

„Măi, că nu mi-ați dat diplomele. Am ajuns și acasă și m-am gândit. Măi, băieții ăștia chiar nu mai pun preț pe mine?”, a reacționat imediat Lili Sandu, care a așteptat cu nerăbdare să afle ce primește.

ADVERTISEMENT

Bogdan Ciudoiu și Shurubel i-au oferit colegei lor două premii prin care să-și arate aprecierea față de ea: premiul pentru „talent, frumusețe și păr superb” și premiul „cum ne suporți tu, nu ne suportă nimenea”.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie