Life

Lili Sandu, probleme serioase înainte de Vorbește lumea. Colegii au consolat-o imediat

Lili Sandu a fost pe punctul de a nu mai ajunge la Vorbește lumea! Vedeta Pro TV a fost consolată imediat de colegii de platou.
14.03.2023 | 11:32
Lili Sandu probleme serioase inainte de Vorbeste lumea Colegii au consolato imediat
Lili Sandu a întâmpinat probleme înainte de Vorbește lumea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a fost pe punctul de a întârzia la Vorbește lumea. Vedeta Pro TV a avut probleme cu mașina și a fost nevoită să găsească rapid o soluție. A reușit să ajungă în ultimul moment la platou, iar colegii au sărit să o consoleze.

Lili Sandu aproape să întârzie la Vorbește lumea! Colegii de la Pro TV au consolat-o

Lili Sandu, singura prezență feminină din platoul Vorbește lumea- atunci când vorbim despre moderatori, nu despre invitați- a fost pe punctul de a lipsi de la Pro TV. Vedeta s-a aranjat să plece de acasă, dar când s-a urcat în mașină a avut parte de o surpriză deloc plăcută.

ADVERTISEMENT

„N-a pornit mașina. Mi-a apărut check engine. Nu mai aveam ulei. M-am gândit, oare din ăla de cocos de care folosesc eu acasă nu e bun? N-a fost bun, n-a fost bun”, a dezvăluit Lili Sandu la Vorbește lumea.

Bogdan Ciudoiu, colegul său, dacă e chemat un mecanic… priceput să o ajute: „N-ai chemat un mecanic din ălă încins, așa, într-o zi de vară?”. Imediat, Lili Sandu i-a amintit că este o femeie aproape măritată: „Te rog frumos, sunt o femeie serioasă! Nu se poate așa ceva. Dacă aveam vreo 20 de ani, nu mă uitam…”.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu, răsplătită cu diplome

Băieții de la Vorbește lumea o tratează pe Lili Sandu ca pe o adevărată regină, astfel că ei au căutat imediat soluții pentru o înveseli pe colega lor. Chiar dacă a trecut prin peripeții, emisiunea a început bine pentru ea.

„Important e că ai ajuns la platou. Important este că și voi sunteți aici. Haideți să ne ajutați să-i facem ziua mai frumoasă Lilianei, mai întâi. Și apoi toți să putem să vă facem vouă ziua mai frumoasă”, a afirmat Shurubel la Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

„Cum putem noi, Shurubel, să-i facem ziua mai frumoasă Lilianei?”, a întrebat Bogdan Ciudoiu. Imediat a venit și cu soluții și a mărturisit că îi vor oferi lui Lili Sandu premiile cu care îi erau datori: „Să-i dăm datoria, diplomele de ieri”.

„Măi, că nu mi-ați dat diplomele. Am ajuns și acasă și m-am gândit. Măi, băieții ăștia chiar nu mai pun preț pe mine?”, a reacționat imediat Lili Sandu, care a așteptat cu nerăbdare să afle ce primește.

ADVERTISEMENT

Bogdan Ciudoiu și Shurubel i-au oferit colegei lor două premii prin care să-și arate aprecierea față de ea: premiul pentru „talent, frumusețe și păr superb” și premiul „cum ne suporți tu, nu ne suportă nimenea”.

ADVERTISEMENT
Tags: