News

Liliana, o cunoscută profesoară de dans din București a murit subit. Femeia se mutase în Italia de mulți ani

Liliana era o cunoscută profesoară de dans din București, stabilită în Italia de mai mulți ani, care a murit din senin după ce o boală grea a recidivat.
20.02.2023 | 16:17
Liliana o cunoscuta profesoara de dans din Bucuresti a murit subit Femeia se mutase in Italia de multi ani
Liliana, românca moartă în Italia. Foto: Gazeta Românească
ADVERTISEMENT

Femeia devenise celebră în Italia pentru că își deschisese o școală de dans la bară, situată în Manerba del Garda, acolo unde femeile mergeau pentru a învăța din tainele dansului la bară. Din păcate Liliana a fost răpusă subit de o boală grea.

O româncă a murit în Italia, după lupta cu o boală grea

Potrivit Gazetaromânească, Liliana Feleagă, cunoscută în Italia ca Amira Hayes, învinsese cancerul, însă boala a recidivat fără niciun avertisment. De data aceasta tratamentele nu au mai ajutat-o, femeia fiind răpusă de boală. Liliana a murit la doar 41 de ani.

ADVERTISEMENT

Amira Hayes se mutase din București în urmă cu mulți ani în Italia și locuia în Desenzano del Garda, unde locuia alături de câinele său. Femeia era apreciată de fani, mai ales pe internet și a apărut pe mai multe calendare și în cadrul unor emisiuni televizate.

A cântat inițial în multe cluburi de noapte și discoteci din Italia, ajungând faimoasă mai ales în partea de nord a țării. A participat inclusiv la emisiunea ”Ciao Darwin” difuzată de Canale 5, după care a reușit să-și deschidă afacerea proprie în Manerba del Garda, mai exact Lily’s Dance Studio.

ADVERTISEMENT

După ce boala i-a recidivat, femeia a efectuat mai multe tratamente, inclusiv chimioterapie, însă de această dată fără folos. Pe lângă dansul la bară, iubirea și pasiunea vieții sale, Liliana iubea și moda și scria poezii. Sursa citată menționează că femeia lucra la o carte despre viața ei, pe care nu a mai reușit să o termine.

În timp ce Liliana murea răpusă de o boală gravă în Italia, un alt român murea tot în Italia după ce s-a izbit cu BMW-ul de un zid. Potrivit Rotalianul, bărbatul locuia în Vercelli și a murit în urma unui accident dramatic și violent.

ADVERTISEMENT

Ion Silviu Stoica avea 34 de ani, și și-a pierdut viața în jurul orei 21:00, în timp ce se deplasa pe șoseaua de centură a orașului. Conform Vercelli Notizie, bărbatul a pierdut controlul autoturismului la mică distanță de un sens giratoriu, când se afla pe un pasaj superior al șoselei.

Bărbatul a fost aruncat în afara mașinii după impactul BMW-ului pe care-l conducea cu un zid, după care autovehiculul a luat foc. La fața locului a ajuns de urgență o ambulanță, iar victima a fost transportată la spitalul Sant’Andrea din Vercelli.

ADVERTISEMENT

Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, iar bărbatul a murit la scurt timp după ce a ajuns pe masa de operație. La spital au ajuns circa 40 de rude și prieteni, care le-au reproșat autorităților că s-au mișcat prea lent și ar fi responsabili de moartea bărbatului.

ADVERTISEMENT