Life

Prezentatoarea TV din România care a învins cancerul: ”Cred că și acest aspect a contat enorm”

Vedeta din țara noastră care s-a vindecat de o boală nemiloasă. Care au fost aspectele pe care a mizat pentru a primi a doua șansă.
16.02.2023 | 19:04
Prezentatoarea TV din Romania care a invins cancerul Cred ca si acest aspect a contat enorm
Vedeta din țara noastră care s-a vindecat de o boală nemiloasă. Care au fost lucrurile pe care a mizat pentru a primi a doua șansă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV din România care a învins cancerul. Jurnalista a discutat deschis despre lucrurile care au contat enorm pentru ea în lupta cu această suferință cumplită cu care sunt diagnosticate tot mai multe persoane în ultimii ani.

Vedeta din țara noastră care s-a vindecat de o boală nemiloasă. Care au fost aspectele pe care a mizat pentru a primi a doua șansă

Luciana Indre, prezentatoarea emisiunii Sănătate cu stil de la Prima TV, a povestit cum a reușit să se vindece de o boală nemiloasă. Moderatoarea a avut încredere în doctori și în sistemul medical și mai presus de toate nu și-a pierdut credința.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost încrezătoare încă de când a aflat că are cancer, lupta sa fiind una cu rezultat fericit. Nu s-a plâns, deși au fost numeroase momente de anxietate, frici, neîncredere și temeri. Jurnalista a fost ajutată inclusiv de preotul său duhovnic Ciprian Grădinaru de la Paraclis.

„Îl vedeam pe tatăl meu cât e de puternic, de optimist! Pentru el nu exista o altă variantă decât aceea de a mă face bine. El mi-a fost echilibru. Și au mai fost lângă mine câțiva oameni apropiați, colegi și prieteni care niciodată nu m-au tratat ca pe un om bolnav.

ADVERTISEMENT

Munceam zi de zi alături de ei, ca și când niciodată nu aș fi purtat în suflet povara aceasta. Cred că și acest aspect a contat enorm, faptul că nu am renunțat la job, la activitățile zilnice.

Sună suprinzător, însă am un singur răspuns clar și răspicat: în bine. Mi-am dorit să trăiesc și Dumnezeu mi-a oferit o nouă viață, mi-a deschis ochii, mintea și sufletul”, a spus Luciana Indre într-un interviu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Luciana Indre, despre importanța campaniilor de informare

Luciana Indre a întâlnit foarte mulți bolnavi în spitalele în care a fost internată și spune că foarte mulți oameni aleg să se trateze cu ceaiuri magice sau cu alimente minune care nu dau niciun fel de rezultat. La polul opus există și bolnavi care ajung târziu la doctor.

Cunoscuta prezentatoare a emisiunii Sănătate cu stil a mai subliniat că foarte multe persoane se lovesc de o lipsă de informare uriașă și aleg să caute răspunsurile în mediul virtual, în loc să ceară sfaturi direct de la specialiști.

ADVERTISEMENT

„E nevoie de campanii de prevenție și informare, iar aici trebuie să intervină mai prompt, mai implicat și mai aplicat autoritățile. Am spus de atâtea ori: mass -media este o forță, schimbă destine, încurajează comportamente.

Și da, televiziunile încearcă să ofere astfel de programe în care se face educație, așa cum facem  și noi la Prima News și mă bucur că sunt parte din acest proiect”, a completat jurnalista, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT