News

Video. Club de noapte din Belgrad, scufundat în timpul petrecerii de Revelion. Care ar fi cauza incidentului

Un popular club de noapte plutitor din Belgrad s-a scufundat în noaptea de sâmbătă spre duminică în timpul unei petreceri de Anul Nou.
02.01.2023 | 16:15
Video Club de noapte din Belgrad scufundat in timpul petrecerii de Revelion Care ar fi cauza incidentului
Pontonul pe care este clubul s-a înclinat Foto: Twitter Sam Street
ADVERTISEMENT

Clubul de noapte “Freestyler” a început să se scufunde la scurt timp după miezul nopții, în timp ce participanții sărbătoreau începutul noului an.

Care ar fi cauza scufundării clubului Freestyler

Pontonul pe care era amplasat clubul s-a înclinat și a început rapid să se umple cu apă, mai mult de jumătate fiind scufundată. Imagini cu oameni alergând în apă au fost distribuite pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“La început nu înțelegeam ce se întâmplă. Clădirea s-a înclinat și apoi apa a început să intre. A fost terifiant, fetele din jurul meu au început să țipe de groază. Am început să fugim afară una după alta”, a declarat o fată care a fost prezentă la fața locului în timpul evenimentelor, relatează Darik.News.

Poliția și ambulanțele au sosit imediat după ce a fost făcută sesizarea.

Neoficial, pontonul pe care a fost construit clubul s-a scufundat pentru că pe el se aflau mai mulți oameni decât putea ține, după cum reiese din numeroasele videoclipuri din noaptea de Revelion care au fost publicate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 192.RS (@192_rs)

Aceste cluburi, cunoscute și sub numele de “splavi”, sunt foarte răspândite în Serbia din cauza lipsei de control din partea autorităților responsabile.

După cum au declarat martorii oculari, în timpul petrecerii era atât de aglomerat încât era greu chiar să respiri. Un bilet la petrecerea organizată la Freestyler a costat de la 27-40 de euro, cel mai ieftin, până la 1.000 de euro, cel mai scump, scrie publicația Romania Posts English.

ADVERTISEMENT

Serviciile de salvare au anunțat că nu au existat răniți grav, dar doar câteva persoane au fost tratate la fața locului, majoritatea cu tăieturi.

Poliția a evacuat localul la miezul nopții, iar clienții nu au venit până duminică dimineață pentru a-și recupera bunurile lăsate în club. Atunci au descoperit, cei mai mulți dintre ei, că fuseseră jefuiți.

ADVERTISEMENT
Tags: