Life

Lino Golden, primele declarații despre noua sa iubită: ”Îi ofer toată încrederea mea”

Lino Golden (23 de ani) a făcut dezvăluiri despre actuala parteneră de viață, după ce în trecut s-a iubit cu Andra Ghinea. Cântărețul a spus ce-i oferă iubitei.
24.06.2022 | 16:32
Lino Golden primele declaratii despre noua sa iubita Ii ofer toata increderea mea
Lino Golden, dezvăluiri despre actuala parteneră viață. Ce spune artistul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist a făcut primele declarații despre noua sa iubită, cu care s-a afișat deja în public. Cei doi au fost văzuți la premiera filmului Elvis, dar sunt și foarte activi pe rețelele de socializare unde își declară iubirea.

Lino Golden, dezvăluiri despre actuala parteneră viață. Ce spune artistul

Lino Golden pare să fie îndrăgostit lulea de actuala parteneră de viață, o tânără cu numeroase tatuaje și cu un stil vestimentar pe gustul trapperului. De altfel, fostul protejat al lui Alex Velea spune ce l-a atras la ea.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cântărețul susține că iubita actuală are tot ce caută în general la o femeie. Cunoscutul artist este foarte implicat în relația sentimentală și recunoaște că-și pune toată încrederea atunci când iubește.

„Are tot ce îi trebuie lui Lino Golden, l-a impresionat prin tot ce are de oferit pentru Lino Golden. Oricum, am văzut că viața mea amoroasă e un subiect interesant în tabloid și în chestii de genul.

ADVERTISEMENT

Dar e normal, toată lumea are situații, relații, nu?!  Eu am chestia asta de a oferi încredere, să îi ofer toată încrederea mea și să îi arăt persoanei care e cu mine mediul în care sunt. 

O iau cu mine, să vadă că oricum sunt un tip de relație! E totul safe cu mine!”, a declarat artistul într-un interviu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Lino Golden, îndrăgostit din nou

Lino Golden s-a iubit o perioadă destul de lungă cu Andra Ghinea, o tânără pasionată de modă. Povestea de dragoste dintre cei doi a fost presărată cu numeroase certuri și despărțiri, însă acum pare că și-a găsit liniștea.

Rapperul este îndrăgostit de o roșcată cu care are foarte multe lucruri în comun, unul dintre acestea fiind pasiunea pentru tatuaje. Ambii au pe piele foarte multe desene, chiar dacă vedeta a acoperit în trecut unele „greșeli”.

ADVERTISEMENT